34. kolo
23.04.2006 17:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Valencia CF 0:3

Utkání spělo k remíze, pak ale zaúřadoval Villa a třemi góly během pěti minut rozhdol o výhře Valencie. Hosté nastoupili v očekávané sestavě, když na hrotu byl pouze Villa a střed hřiště ještě zhustil Hugo Viana. Bilbao začalo tlakem, po centru Lacruze ale hlavičkoval Casas vedle. Na druhé straně měl dvě možnosti Villa, první byla nepřesné, druhou mu obránce zblokoval. Další šance přišli až na sklonku půle, když centroval Yeste a mimo branku hlavičkoval Llorente. Minutu před poločasem pak po Yesteho centru hlavičkoval Urzáiz do tyče.

I v druhé půli byl Athletic aktivnější. Proti šancím Urzáize a Yesteho ale zasáhl Caňizares. Pak přišli chvíle pro Valencii. Po centru Albeldy neuspěl proti Lafuentemu Viana, Mistova střela byla zblokována, Villa pálil nad. První gól Valencie připravil přihrávkou Angulo, Villa se zorientoval a levačkou zavěsil. Podruhé Villa dorazil Lafuentem vyraženou střelu Baraji. Třetí přidal Villa po chytré přihrávce Misty. David Villa tak nyní ztrácí na Eto'a v čele tabulky střelců jen dva góly.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*aimar21

no duuufam ze vyhraju aj tento zapas!bolo by to dobre :P

Reagovat
HOST*Vincent

pokud zase neprocitne Llorente tak jo

Reagovat
Xavi

Na velké týmy umí, tak pozor!

Reagovat
Xavi

Myslím tím Llorenteho.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně doufám, že budou 3 bodíky!!!!! Nesmíme tu 2. příčku pustit!!!!!

Reagovat
Marv

Myslim,ze na 2.misto pri letosni nemohoucnosti Realu dosahnou i remizou

Reagovat
HOST*vincent

to já moc dobře vím. letos zahraje každej pátej zápas. Skvěle proti Realu a Barce, proti slabším je ale tragickej a už ho radši kouč nestaví. Každopádně bych ho do Valencie hned bral, dokud ještě není moc drahej. Fandím mu, ale at si to radši všechno nechá až na další sezonu, druholigová snad nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele