23. kolo
11.02.2006 22:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - Real Madrid 0:2

Real Madrid vyhrál na půdě Bilbaa a jeho ztráta na Barcu je již jen sedm bodů. Hrát nemohl Beckham, tak se do zálohy přesunul Cicinho a do obrany Salgado, na stoperu dostal vedle Woodgatea šanci Ramos, jako defenzivní záložník Pablo García, který se však záhy zranil, když ho zezadu fauloval Aduriz a přepustil místo Gravesenovi. Skóre otevřel v páté minutě Robinho, v nastaveném čase přidal druhý Raúl Bravo. Brzký gól dal po přesném pasu za obranu od Zidaneho Robinho. Na druhé straně vystřelil zdálky Gurpegi, ale Casillas vytěsnil míč nad břevno. Další přihrávku za obranu vymyslel pro Robinha Ronaldo, tentokrát se ale vyznamenal gólman Lafuente.

Deset minut před půlí předvedl Real krásnou kombinaci na jeden dotek. Míč šel od Gutiho přes Ronalda k Robinhovi, opět měl ale poslední slovo Lafuente. V druhé půli našlápl k rychlé akci domácí Aduriz, Woodgate mu však na poslední chvíli vložil nohu do střely. Deset minut před koncem obral Ronaldo protihráče o míč, poslal jej Cicinhovi, ten střílel mezi Lafuenteho nohy, ale ten rukou míč srazil. V druhé minutě nastaveného času poslal do vápna přízemní centr Ronaldo a Raúl Bravo na vzdálenější tyči usměrnil míč do sítě.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (347)

Komentáře k zápasu naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele