38. kolo
29.05.2005 21:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Villarreal CF - Levante UD 4:1

Diego Forlán byl hrdinou který dovedl v posledním zápase Villarreal do předkola LM a sebe sama do čela střelců Primera division, když dal o jeden gól více než Eto´o. V posledním dvou duelech dal celkem pět branek!!! Levante na stadionu El Madrigal vedli, výsledek znhamenající záchranu v soutěži však neudrželi. Hosté uhráli z deseti posledních zápasů jen tři body. Domácí gólman Reina hrál poslední zápas před odchodem do Liverpoolu a inkasoval po dvaceti minutách. Juanma centroval a Reggi zblízka přesně hlavičkoval. Domácí pak převzali otěže zápasu, dvakrát zkoušel zdálky Morovu pozornost Marcos Senna. Vyrovnání přišlo po centru Romána a hlavičce Josica. Těsně před půlí pak uklidil přihrávku Arruabarreny do sítě Forlán. Druhý poločas hosté dřeli, Reggi trefil dokonce tyč. Minutu před koncem však utekli Lucho s Forlánem, první přihrával, Forlán střelou zdálky definitivně rozhodl a rozjásal celý stadion. O sestupu Levante, ale hlavně o tom, že se stal novým Pichichi.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele