34. kolo
01.05.2005 17:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Villarreal CF - Getafe CF 4:0

Villarreal rozstřílel Getafe, dvě branky dal Forlán a bude ještě ohrožovat průběžného Pichichi Eto´a. Domácí byli jasně lepší, první šanci měl Marcos Senna, ale branku těsně minul. Pak však našel Héctor Font Sorína a ten levačkou poslal domácí do vedení. Druhý gól mohl přidat Quique Alvarez, ale hlavičkoval zblízka nad. Druhý gól Villarrealu přidal Forlán, třetí vzala Luchovi dobře postavená tyč Sánchez Brotovy branky. Hosté zahrozili po rohu Maria Cotela, Belenguer však překopl branku. Třetí branku domácích přidal střelou zdálky Santi Cazorla, čtvrtou po přízemním pasu Lucha levačkou Forlán. Domácí poté polevili, ale Getafe byli se zakončením na štíru. Přidat další gól mohl naopak José Mari, ale jeho pokus se jen otřel o tyč.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele