29. kolo
20.03.2005 17:00 CET
3 : 1
(2:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Getafe CF 3:1

Valencia konečně vyhrála, když si poradila s nebezpečnými Getafe. Musela se obejít nově i bez Baraji, který bude mimo hru pět týdnů. Kouč Antonio López tak vsadil na útočný trident (Aimar, Mista, Di Vaio). Hostům zase chyběl Gabi, jehož nahradil v základní sestavě Kome. Che začali aktivně, po Sissokově centru hlavičkoval nad Mista. Na druhé straně se dostal do střelecké pozice Riki, ale obrana zblokovala na roh. První gól dal šťastně Rufete. Získal odražený míč který odhlavičkovával Nano a s pomocí teče Perníi překonal Aragonesese. Druhý gól přidala Valencia z brejku. Aimar vysunul Di Vaia, ten utekl Yanguasovi a prostřelil brankáře Getafe. Valencia se uklidnila a kontrolovala hru. Třetí gól přidala po hodině hry. Aragoneses srazil ve vápně Aimara, k penaltě se postavil Mista a poslal gólmana na druhou stranu branky. Další šanci zmařil Fabio Aurelio, a tak se dostalo i na hosty, když se z 35 metrů krásně trefil Pernía.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
VicenteRodriguez

krásný třetí místo bude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele