23. kolo
13.02.2005 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Villarreal CF 2:1

Duel mezi Sevillou a Villarrealem o třetí příčku tabulky rozhodl pro domácí dvěma góly Julio Baptista. Lépe však začali hosté, Román trefil z trestného kopu břevno Estebanovi branky. Za domácí se osmělil přízemní střelou Correia, ale Reina se zaskočit nenechal. Po půlhodině využil centr Fernanda Salese Baptista a zajistil domácím vedení, krátce nato mohl přidat další branku, ale Reina byl u míče dřív. Domácí byli i nadále nebezpečnější, tečovaná střela Aitora Ocia skončila na břevně, pokus Jesúse Navas zlikvidoval Reina. Další střelu Navase vykopával na čáře Gonzalo, pak však ve vápně fauloval Battaglia Aitora Ocia a Baptista z penalty dal druhý gól svého týmu. Hosté nasadili Lucha a byl to právě Figueroa, kdo byl faulován Aitorem Ociem a hosté kopali penaltu. Román ji proměnil, ale na zvrat už bylo příliš pozdě.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele