26. kolo
02.03.2005 20:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Sevilla FC - Valencia CF 2:2

Divoký zápas spolu odehráli v souboji o třetí místo Sevilla s Valencií. Domácí kopali dvě penalty, přičemž tu druhou Baptista zahodil a připravil tak svůj tým o důležité vítězství. Domácím se již uzdravil krajní bek Sergio Ramos, Valencia postrádala Marchenu s Barajou, jež nahradili David Navarro a Sissoko, po osmi minutách se zranil Caneira, a kouč António López ho nahradil Morettim.

Sevilla měla lepší start, Baptistu i Renata však Palop vychytal, na druhé straně hlavičkoval po akci Fabia Aurelia nad Mista. Do vedení šla Sevilla. Renato se zbavil Davida Navarra, nacentroval a Jesuli se z voleje trefil pod víko. Do šaten se však šlo za vyrovnaného stavu, když trestný kop zahrál Aimar a Navarro přesným zakončením napravil svou předchozí chybu.

Po přestávce spálil dvě obrovské šance Mista. Nejprve hlavičkoval po Aimarově rohu zblízka nad, dorážku mu zblokoval na brankové čáře Daniel Alves. Valencia šla dokonce po hodině hry do vedení. Centr Fabia Aurelia zužitkoval Aimar. Sevilla však vyrovnala z penalty, když Renatův trestný kop tečoval rukou Navarro. Baptista ji proměnil a deset minut před koncem dostal příležitost kopat další. Poslal ji však nad břevno. Sevilla měla velký závěrečný nápor, přesto si mohla Valencia z Andalusie odvést všechny body. Po brejku se prosadil Xisco, ale sudí Megía Dávila viděl Xiscův faul.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Další ztráta pro valencii, škoda, že ranieri si balí kufr Ale pozitivní na tom je alespoň to, že v brance bude opět ten, kdo má.

Reagovat
smazaný uživatel

To. že Ranieri balí kufry je ta nejlepsi zprava, kterou jsem se dozvedel!!!!!Nevím možná Ti jako trenér Valencie seděl, ale já jsem od prvních okamžiků, kdy jsem se dozvěděl, že Valencii bude trenovat zrovna on, veděl, že to bude na ...! Natahal tam plno italů a myslím, že to nebylo moc šťastné!Ovšem s vyjímkou DiVaia!Ten Valencii podržel!No každopádně doufám, že odchod Ranieriho půjde poznat na výsledcích a že se dostaneme na 3. místo!

Reagovat
Kily

di vaio valencii podržel, ale jenom na začátku sezony, v posledních měsících formu nemá, na kvalitního útočníka potřebuje na vstřelení branky až moc šancí, já na hrotu radši vidim mistu, i když je pravda, že i on toho hodně spálí

Reagovat
smazaný uživatel

2:2,Kua, tady se to bije sem zvedavé na result

Reagovat
HOST*

Ranieri je trener na dve veci!!!!Dovedl si spoustu italu a ti hrali velke h.....Doufam ze prijde alespon Didier Deshamps.

Reagovat
Kily

Deschampse nechci, chci nějakýho Španěla, dost možná, že na lavičce zůstane Antonio Lopez

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych se přikláněl k tomu aby radši zůstal Lopez než zas nějakého blbouna, který by celý tým rozházel tak jako Ranieri! Uvidíme jak to dopadne na Mestalle proti Realu Madrid!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele