32. kolo
16.04.2005 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Sevilla FC - CA Osasuna 0:1

Sevilla zklamala v domácím zápase s Osasunou, když branku nedala a prohrála. Naopak útočník hostí Chengue Morales dal jediný gól a posunul Pamplonu o notný kus blíže k záchraně. Andalusané prospali začátek, útočila Osasuna. Po chybě Aitora Ocia se k míči dostal Webó, ale v dobré pozici minul branku, po centru Valda střílel Munoz, ale gólman Notario byl připraven. Na druhé straně připravil šanci Baptista pro Adriana, ale vše vyřešil dobrý zákrok Elíi. Pak přišel rozhodující gól. Delporteho pas našel Chengue Moralese, ten si poradil s dotírajícím Pablem Alfarem a pravačkou překonal Notaria. Ještě do poločasu střílel vedel domácí Makukula.

Dvakrát mohl zvýšit náskok Webó, ale po rohu Pabla Garcíi hlavičkoval nad, jeho další střelecký pokus lapil Notario. Pak Sevilla sevřela oprátku, Baptistovu hlavu skvěle vyrazil Elía, stejně tak dobře si vedl při zneškodění Adrianova sóla. Makukulovu ránu zblokovala obrana. Rozhodnout mohl hostující Miloševič, ale po centru Pabla Garcíi hlavičkoval mimo. Poslední šanci hostí měl pablo García, ale Notario mu ji zneškodnil, závěrečný tlak měla Sevilla, ale Elía byl nepřekonatelný. Dvakrát vychytal Baptistu po pasech Jesúse Navase, neuspěli ani Adriano, či znovu "nový Reyes" Jesús Navas.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele