27. kolo
06.03.2005 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Racing Santander 1:0

Zaragoza zaslouženě porazila Santander, byla lepším týmem. Hostům se letos vůbec nedaří na hřištích soupeřů, když si připsali jich desátou porážku a jsou namočeni v sestupových vodách. Domácí začali náporem, po Gallettiho přihrávce pálil Savio nad, stejně se vedlo i Gallettimu když to zkusil zdálky levačkou. další možnost měl Galletti z trestného kopu, ale Aouate byl na svém místě. Postupem času byl zápas spíše bojem ve středu hřiště. Po pěkné uličce od Aranzábala mohl dát gól Oscar, ale zblízka vystřelil nad. Prosadil se až Capi, jeho hlavičku ještě Aouate vyrazil, na dorážku levačkou už reagovat nemohl. Zaragoza se stáhla a málem se jí to nevyplatilo, když Moratón trefil po trestném kopu břevno. ten měl i poslední šanci utkání, když si naskočil na Moránův centr, ale zamířil mimo Luisovi tyče.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele