21. kolo
30.01.2005 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Málaga CF 1:0

Zaragoza se potřebovala chytit, dlouho nevyhrála a proto má pro ni i nejtěsnější výhra nad v devíti lidech dohrávající Malagou cenu zlata. První šanci domácích připravil nebezpečným centrem Cani pro Savia, ale Arnau zasáhl skvělým reflexivním zákrokem. Nedůrazná obrana Malagy stála hosty body o minutu později. César Navas vysunul Davida Villu, jeho střelu Arnau vyrazil, ale proti dorážce Caniho byl bezmocný. Další možnost měl opět Savio, ale Arnau míč polapil, Caniho volej šel nad. Na druhé straně střílel nad branku Amoroso, Duda byl přesnější, když jeho pokus lízal břevno. Šance Malagy na zvrat v druhé půli byly zmařany dvěma červenými kartami. Edgar ji viděl za faul na Caniho, Duda za hraní rukou.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele