22. kolo
05.02.2005 20:00 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Real Sociedad - Valencia CF 3:3

Valencia veze ze San Sebastianu jen bod za remízu a zřejmě ztratila poslední šanci na zisk titulu. Utkání bylo hrané hodně defenzivně, infarktové poslední minuty však divákům vše vynhradily. Do sestavy domácích se po trestu vrátil Nihat, v obraně hostí zaskočil za zraněného Ayalu David Navarro, levou stranu zálohy hrál opět Fabio Aurelio, v útoku dostala přednost italská dvojice Di Vaio s Corradim.

Baskové začali aktivně, dobře centroval Nihat, ale Kovačevič na míč hlavou nedosáhl. Udeřilo na druhé straně. Marchena vyslal do brejku na hranici ofsajdu či mírně za ní vybíhajícího Di Vaia, ten měl spoustu času, potupil bezmocného gólmana Riesga jesličkami a dal svůj sedmý gól v sezoně. Hosté se stáhli a přenechali veškerou iniciativu domácím. Dalekonosná střela Mikela Alonsa šla ale jen do středu branky, po rohovém kopu odvrátil hlavičku Luize Alberta Baraja stehnem. Na efekt to zkusil Corradi, přiťuknul patičkou míč Fioremu, ale ten se s míčem zamotal.

San Sebastian svého soka přitlačil, dobře dribloval Nihat, Marchena málem srazil jeho střílený centr do vlastní branky, s pokusem Kovačeviče po centru Xabiho Prieta si poradil Canizares. Domácí zlobili Valencii zejména po své pravé straně, kde bek Zubiaurre s křídlem Xabi Prietem přehrávali Fabia Aurelia s Morettim. Po hlavičkovém biliardu zakončoval Luiz Alberto nad, centr Mikela Alonsa si bohužel pro baskický tým Kovačevič zpracoval rukou. V posledních sekundách první půle přišlo přece jen zasloužené vyrovnání, když Karpinův centr trefil halfvolejem Nihat a překonal Canizarese.

Hosté pokračovali v bezkrevném a nudném výkonu i v druhé půli. David Navarro ztratil při rozehrávce míč, Nihat se vřítil do pokutového území, ale skluzem ho odzbrojil Marchena. Po hodině hry vystřídal Raniery Di Vaia s Fabiem Aureliem, později i Corradiho za Mistu a výkon hostí šel nahoru. San Sebastian však dále posílal do vápna Valencie nebezpečné centry, po jednom z nich napřáhl Karpin, ale i on trefil jen střed branky a Canizares neměl problémy. Z ojedinělého brejku hostí střílel Baraja, ale s tečovanou střelou si Riesgo poradil.

Po pěkné kombinaci a přihrávce od Nihata střílel střídající De Paula mezi nohami Navarra těsně vedle, na druhé straně to zkoušel lobem Xisco, ale přestřelil. Gól vstřelil o pár minut později, když doklepl do branky Mistovu střelu vyraženou Riesgem, ale sudí nepochopitelně odpískal Xiscův ofsajd. Z protiútoku šel do vedení San Sebastian, když Canizares neudržel Labakovu střelu a Aranburu doklepl míč do sítě. Netrvalo však dlouho a bylo opět srovnáno. Na Aimarův trestný kop ze strany si naskočil zcela volný Baraja a hlavou překonal Riesga.

Mista se probíjej ze strany do vápna, ale při pokusu o kličku o míč přišel. Karpinův roh hlavičkoval Labaka těsně mimo. Hosté dokonali senzační obrat, když Fioreho přetažený centr došel až k Xiscovi a ten z voleje propálil Riesga. Na spravedlivějších 3:3 však ještě stihl srovnat střelou po levé ruce Canizaresově svým 11 gólem v sezoně Turek Nihat.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zaujimavy zapas a hlavne koniec zapasu Tu su len fanusikovia Realu a Barcelony?V Spanielskej lige sa nikomu inemu nefandi?To je zvlastne.Aj keby tu prisiel nejaky fanusik napr.La Coruni-tak si nema s kym pokecat

Reagovat
smazaný uživatel

je to trochu jinak, jsou tady fanoušci Deporu i VAlencie, ale diskutuje se jen na článcích o BArce a Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvlastne.

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak zajímavé mi to nepřišlo, moje valencia navíc podala snad nejhorší výkon co jsem kdy viděl

Reagovat
HOST*Toman

Valencie je totalne z formy, velka skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon niekolko prispevkov

Reagovat
HOST*Jakub

já Fandím San Sebastianu i když výsledky neodpovídají kvalitě ale co hraje tř. Karpin v 35 to jsou parádní výkony,nebo třeba Nihat já se divím že po něm nesáhne nějakej Dobrej klub s dobrou soutěží Bude Blbej jestly pude do Ruska to je můj názor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele