34. kolo
30.04.2005 22:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Real Madrid 0:2

Real vyhrál díky Ronaldovým gólům v posledních deseti minutách v San Sebastianu a udržel se ve hře o titul. Nad bezkrevnou hrou královského celku by však srdce fanouška nezaplesalo. Spekulace o tom, že Beckham nastoupí jako pravý obránce se nepotvrdily, na Salgadově místě hrál opět Celades, ve středu obrany s Helguerou Pavón, místo posledně vyloučeného Zidaneho Solari, jen na střídačce byl opět Figo.

První půle diváky uspávala, zápas připomínal spíše letní pouťový přátelák. Baskové byli aktivnější, ale do šancí je pozorný Real nepouštěl. Ten si vypracoval jen jednu šanci, ale Beckham z kraje pokutového území Riesgovu branku těsně minul. Domácí se snažili, po zpětné přihrávce z křídla však přišlo neumístěné zakončení a Casillas střelu nohama vyrazil. Karpin trefil nádherným dalekonosným volejem břevno, ale už předtím byl pískán ofsajd.

Ani druhá půle nebyla o moc lepší, zápas postrádal větší spád, ale šancí přibylo. Beckhamův trestný kop byl sražen mimo, Ronaldo si hledal dlouho pozici ke střele, ale pak zamířil vedle. O nůžky se pokusili domácí, ale Casillasnepíliš prudkou střelou vyrazil na roh. Do šance vyslal Karpin Kovačeviče, ale ten měl míč na dlouhou nohu, Gari Uranga pálil v dobré pozici vysoko nad.

Další šanci Ronalda zmařil včasným vyběhnutím Riesgo, po Beckhamově trestném kopu hlavičkoval nad Helguera. Ronaldo se zkusil prokličkovat a málem si dal vlastní gól Zubiaurre. Zápas spěl k zasloužené remíze, pak však ožil Ronaldo a svým 17 a 18 gólem v sezoně rozhodl. Nejprve si naběhl na přesný pas střídajícího Guti, obešel i brankáře a zakončoval do prázdné branky, v posledních sekundách rozehrál Real roh nakrátko, Guti prošel do vápna a předložil Ronaldovi, ten po míči nejdřív spíše sklouzl, hned však vstal a zadovkou do dokopl do sítě.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (76)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa tesim na dalsie vitazstvo

Reagovat
HOST*PUYOL

No,ziadne vitazstvo sa konat nebude,myslim ze 1:1.

To by nam aj do koncepcie zapasovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Další težkí zápas ale MUSÍME vyhrát!!! HALA AMDRID

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by remízka? 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
antimadrista

2:1

Reagovat
Xavi

3:3

Reagovat
HOST*yarda

Real se prý odvolá proti kartám uděleným Samuelovi, Salgadovi a Zidanovi, tak jsem zvědav...

Reagovat
antimadrista

To jsou jen ubohé nářky do prázdna

Reagovat
smazaný uživatel

No to se těším. Ale Real MAdrid si dokáže poradit. KDyž to nejde na hřišti, tak to půjde v zákulisí. Tak už je to po mnoho let, ať vládne Franco nebo Juan Carlos..

Nevidím sebemenší důvod k odvolání karty ani pro jednoho z nich

Reagovat
smazaný uživatel

Figo nahradí Zidana, Salgada nahradí Bravo a Samuela PAVON, sakra ten Pavon je tam teď nějak často poslední dobou chybí buď Samuel nebo Helguera a zaskakuje Pavon, přiznám se i když hraje za Real já ho moc rád nemám

Reagovat
HOST*yarda

Figo za Zidana??? No, možná, možná... Spíš mě děsí ty další změny Proti Baskům v Anoetě se nám nikdy moc nedařilo a navíc nám mají co oplácet po "šestiminutovce" na začátku ledna Nejlepší zprávou je asi uzdravení Gravesena. Je to řízek!

Reagovat
HOST*

Četl jsem na primeradivision,že Real se i letos pokusí získat znova Vieiru z Arsenalu jako loni.A výměna Owen-Ruud v.N.!!!Nevím co by teda bylo reálnější..Co vy na to???

Reagovat
HOST*

spíše ta první varianta....Fergason Ruuda nepustí!!!

Reagovat
Xavi

ani jedna

Reagovat
HOST*R+R

Ruuda si klidně můžou nechat, toho nechceme.

Reagovat
HOST*R+R

No a Vieira, je to skvělý hráč, ale určitě bude za nehorázné prachy a taky by jsme se měli poohlédnout po mladších. Kdoví jak dlouho Vieira vydrží. Ale zase tak 2-3 roky by hrát mohl, navíc by i získal novou motivaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pustí, a velmi rád.

Reagovat
HOST*yarda

Aniž bych četl reakce pod příspěvkem, tak obojí je blbost Lepší počkat na Adriana a koupit mladšího obranného záložníka...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe Masherana, ale toho bych VELMI rád viděl v Barce, i když vím že po příchodu Bommela to bude utopie.

A Adriano by se vám vyplatil rozhodně víc než jakýkoli jiný útočník.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, pravda, jde o to, zda pustí Mascherana Corinthians. Už jedna šance na jeho získání byla a Madrid jí promáchnul

Reagovat
Mr.Jindros

Obojí je megakravina .... ani jeden by Realu nijak výrazně nepomohl. Viera zestárnul o rok a Ruud je přesně ten typ hráče kterého Real nepotřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Megakravina to je, ale na "pokus o Buffona" to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

jen si je kupte oba, jsou to staří dědci, to je ta politika Péreze

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte kdo hraje na Galaxii?

Reagovat
HOST*yarda

Prý Villarreal - Getafe

Reagovat
Xavi

fakt, že jo. Tak to ať jdou doprdele!!!

Reagovat
antimadrista

Tak Barcu dávaj na Sport 2 HU...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

tos hosani vy tady spekulujete o blbostech real je nakoplej ti ted jedou at bude hrat zidan nebo ne je to jasna vyhra 0-2 a barca bude nebo ma stahle pulky jeste to neni hotve

Reagovat
HOST*PUYOL

No,tolki ste sa vyjadrovali k tomu prispevku,ale mrzi ma,ze ani jeden ste nespomenuli,ze V je uz iba polovicny.A to myslim vazne.Kde su tie casy jeho superformy???

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Luxemburgo nespoléhá na odvolání karet u Zidana, Samuela a Salgada a připravuje náhrady. Místo Míchela Celades , místo Samuela Helguera a Zidana nahradí buď Guti nebo Solari. Sestava by tedy měla vypadat takto:

Casillas - Celades - Helguera - Pavón - R.Carlos; vzadu Gravesen, napravo Beckham, nalevo Solari (Guti), pod útočníky zřejmě zase Raúl (i když tam zrovna bych viděl Gutiho ) a v útoku Ronaldo-Owen. Bude to na Basky v čele s Nihatem stačit??? Pokud chceme pomýšlet na víc, pak bude muset

Reagovat
antimadrista

Vaše série skončí, tím si buď jist

Reagovat
HOST*PUYOL

Hahaha,Nihat si este pol roka nekopne.Pred 2 mesiacmi so rostrhol pravy krizovy vaz v kolene,to by si mal vediet.

Ale DARKO KOVACEVIC=3 goly

Reagovat
HOST*yarda

Já se stydím vždyť jsem o tom sám někde četl, no ale i bez Nihata je S.Sebastian doma silný, vyhrál už pětkrát po sobě

Reagovat
HOST*PUYOL

POho. To som viacej srandoval,ako myslel vazne.

Teraz v utoku hrava J.Uranga a neako mu to pada o Oscar de Paula na lavke

Reagovat
smazaný uživatel

I když Sociedad jsou ve formě vyhrajem 1:2 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Celadese jsem tam naposledy viděl ještě za Barcu a celkem to šlo, tak se nechme překvapit. Pořád si myslím, že je Gutiho na lavičce škoda, takže ať raději hraje on, i když ten post zase víc sedí Solarimu. To znamená, že bych vyhodil někoho jiného, nebudu říkat koho, myslím, že to všichni cítíme stejně Becks má ještě pár zápasů na to, aby přesvědčil, že za nás může dále hrát. Mě zatím přesvědčil, a to nejsem zrovna jeho fanoušek. Iker - Ramos Helguera Woody DelHorno - Becky Gravesen Guti Robinho/Reyes - Ronie Owen. Tohle je podle mě docela střízlivý odhad, je nesmysl si myslet, že koupíme Joaquina, Emersona, DelHorna a ještě k tomu Adriana a nějakého stopera.

Reagovat
HOST*yarda

Bane, Celades už za Real napravo letos jednou hrál, proti Málaze. Raúl by si mohl alespoň poločas posedět, vždyť Guti má výbornou sezónu Na stopera bych se vyprdnul, pokud se koupí Ramos (bude pekelně drahej), tak ten svede i střed obrany, je i celkem vysoký. Na Emersona bych se vykašlal taky, zato o Joaquína bych celkem stál No a Adriano je zase sen Péreze, tak se uvidí. Možná ještě nějakého toho středního záložníka. Robinho je prý (?) jistý... Reyes s Del Hornem jsou taky dobrá a v případě druhého i nutná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jsem si s tím dneska pohrál a na odchod mi vychází Cesar, Carlos, Míchel, Celades, Figo a Raúl. Ramos s Del Hornem, to by byla nádhera! Stopera nepotřebujeme, i když nad Woodgatem visí veliký otazník Obrana by byla vyřešena, šéfem bude Helguera (Helguera, Samuel, Woodgate, Pavón, Ramos, Bravo, Del Horno). Robinha bych taky moc chtěl, je otázkou, na jakém postu by hrál. Buď by hrál v útoku (v tom případě Becks, Gravesen, Guti?, Zidane - Ronaldo, Robinho) nebo na místě Ronaldinha (Gravesen Guti? - Owen, Zidane, Robinho - Ronaldo). Tady je třeba vyřešit, co bude s Beckhamem, protože jeho současný post napravo v záloze je jediný možný, je tam hodně platný, často pomáhá Gravesenovi zahušťovat střed. Jenže pokud Becksovi zůstane tento post, tak se mu bude muset podřídit celý systém. Na 4-2-3-1 ani na klasické 4-4-2 to nebude. A ten def.záložník zůstává otázkou. S Gravesenem jsme spokojeni, Emerson není třeba, ale nějaký mladý Španěl by možná stál za pokus

Reagovat
HOST*yarda

Hm, César a Celades jdou určitě, Figo pravděpodobně také. U M.Salgada, R.Carlose a zejména Raúla o tom dost pochybuju Jinak s těmi posilami souhlas, Robinho umí na obou stranách, lépe mu to ale jde zleva ajeho pozice je většinou pod hrotovým útočníkem...Obávám se, že příležitost získat mladého španělského středního záložníka jsme už prošvihli (Xabi Alonso)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě můžeme zkusit 4-3-3 jak Barca, s útokem Joaquín - Ronaldo - Robinho ale to už si moc vymýšlím. Když zůstane Beckham, tak budeme hrát nadále 4-1-2-1-2 se Zidanem nalevo a Robinhem pod hrotem.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase bez Figa?

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak všechny odpůrce Realu, zejména z řad culos jistě potěší, že Zidane, Samuel a Salgado proti S.Sebastianu hrát nebudou... Komise odvolání karetních trestů zamítla (v tom má jistě prsty Barcelona, nebo šéf šp.fotbalu Villar spřáhnutý s Laportou )

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím vlastním očím ( nebo uším? ) . Přestalo se dařit, tak ani Perezovi dlouhé pazoury na všechno nedosáhnou.

Reagovat
HOST*yarda

Přestalo se dařit? Pět vítězství v řadě a přestalo se dařit? Vem si prášek Takhle můžeš mluvit po sobotě, ale ne teď Navíc se určitě Real odvolá výš

Reagovat
smazaný uživatel

myslel to tak že se přestalo dařit na poli diplomatickém, navíc pokud se real odvolá výš, když byl teď zamítnut, co to asi znamená? Tam výš má lepší kontakty? nebo dá víc peněz? když "tam výš" uspěje, co si o tom mám pak myslet? že tahle komise která odvolání karet zamítla je jen tak pro srandu?pro ty ostatní?

Reagovat
HOST*yarda

No ten smajlík na konci mluví za vše, tak si to neber tak vážně . Barcelonu jsme vymlaskli i bez Samuela a Salgado by stejně proti Baskům nemohl hrát, protože je momentálně zraněný A místo Zidana naskočí Solari (Aspoň si zase pořádně zahraje)

Reagovat
antimadrista

To už nestihnete

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak ropný zmrd Abramovič vytáhnul 100 mega a nabízí je Interu za Adriana. Inter nabízí pro změnu Adrianovi pět let smlouvy s pětiletou opcí, čili do konce kariéry. Pokud ale Adriano přestoupí pak bude Inter mít prachy na posily, mezi kterými zcela vážně zaznívá jméno Waltera Samuela

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si myslim že Adriano za to nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chce Pérez kupovat útočníka, tak jedině Robinha nebo Adriana. O Cassana nebo Tottiho rozhodně nestojíme

Reagovat
HOST*yarda

Sacchi protlačuje Gilardina...

Reagovat
smazaný uživatel

Gialrdino by byl pro vás super, problémem jen bude víc než kladný vztah s vedením AC.

Reagovat
antimadrista

Nějak se vám to hroutí

Reagovat
HOST*yarda

Takovej škodolibej hajzlík, jako seš ty, mi může maximálně... víš co, že jo

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz sa fakt tesim na tie posily.Sa necham prekvapit.Mozno nekupime ani jedneho koho sme tu spomynali

Reagovat
HOST*Barca

Všechny vám vyfoukne Chelsea

Reagovat
HOST*PeterZba

nuz na tie nakupy sa tesi asi kazdy..a nemyslim si zeChelsea nam vyfukne vsetkych..Real ma peniaze ale do Realu nechodia hraci iba za milionmi ale aj pre nieco ine vid Beckham ked ho chcela Barca..a davala viac

Reagovat
HOST*PUYOL

A co budu na mat na ihrisku 22 hracov???

Do Ch.pojdu max.2 hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Max. koupí jednoho významného hráče do každé řady. Levého beka, zřejmě Gerrarda na Tiagův post a koncového útočníka.

Reagovat
HOST*yarda

Cole - Gerrard - Adriano (ke stejně disponovanému, byť trochu horšímu Drogbovi)

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšia taktika je sústrediť sa na najbližší zápas,takže obídem úvahy o možných posilách a poviem svoj názor na sobotný zápas.Čo hraje pre Real:

1.Je v laufe,ťahá výbornú sériu

2.Mužstvo ukázalo skvelý charakter v poslednom kole(pre istotu nenapíšem,že rozhodca hral proti nám,aby tu zas nebolo 30 príspevkov od Barcelončanov,že to tak nie je)

3.Hráme o deň skôr

4.V poslednom čase točíme viacej hráčov,čo je dobré,lebo majú zápasovú prax

5.Máme stále šancu a vidinu,že v ďalšom kole musí Barca do Valencie

6.My už nemáme čo stratiť

PROTI hraje nasledovné:

1.Opäť budeme oslabení

2.Barca zatiaľ stále kontruje a drží odstup,čo je na nás tlak

3.Barca hrá so slabým Albacete a to je ďalší tlak na nás,pretože asi získa 3 body

4.Sociedad je doma veľmi silný súper

5.Na Real sa chce každý vytiahnuť

6.Hrať znovu o 22.hod niektorým našim postarším hráčom môže vadiť

Takže tip na výsledok: opäť 1:2

Reagovat
HOST*yarda

Já bych to viděl spíš na remízu a možná i prohru Baskové na nás umějí, vem si Bilbao

Reagovat
HOST*yarda

1. bude mít Real dva Ronaldy??? (mrkněte na www.as.com) Možná by to řešilo levou stranu zálohy, ač Luxemburgo není příznivcem křídel...

2. Ezquerro má už prý dohodu s Barcou

3. Villarreal chce Caňizarese

Reagovat
HOST*Barca

Španělsky neumím,ale nějak sem to pochopil,ale nevim proč by odcházel Cristiano z Manchesteru a zrovna do Realu.A Caňizares už nikam nepujde.Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 - culés

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si chce někdo přečíst něco, co je španělsky, tak pro vás mám jedno řešení:

http://babelfish.altavista.com/

Tam zadejte stránku ( např. www.elmundodeportivo.com ), pak z jakého do jakého jazyku to chcete přeložit ( čeština tam samozřejěm není, ale třeba do angličtiny či francouzštiny ) a po chvíli to máte.

Ten překlad je někdy dost otrocký, ale dá se to.

Reagovat
HOST*Barca

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 RRRRRRROOOOOOOONNNNNNNNNNNNNYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec 0:2 oba Ronaldo jsem spokojený, uvidíme dneska Barca, ale asi se žádný překvápko nestane

Reagovat
antimadrista

To si piš že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No z toho co tu pisu,to nebol nejaky super zapas,ale aspon mame 3 body

Reagovat
HOST*yarda

Tak zápas viz titulek, Iker opět zářil, Guti, který nepochopitelně zůstává na lavičce a střídá až když je pozdě, poslal dva skvělé pasy Ronaldovi, který se díky brankám zařadil už na třetí místo v tabulce střelců (za Eto´a a Forlána společně s Oliveirou). Z náhradníků nic moc Celades a Solari, solidně zahrál Pavón, když s Helguerou nepustili k ničemu Kovačeviče. Tři body jsou zlatý....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele