14. kolo
04.12.2004 22:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Sociedad - Real Betis 1:0

San Sebastian si připsal důležité vítězství nad tabulkou stoupajícím Betisem a jeho šance na úspěšnou záchranu jsou zase o něco větší. Hosté přitom nezačali špatně, aktivitou hýřili útočníci Edú s Oliveirou, nebezpečné centry posílal do vápna technik Assuncao. Po jedné z pěkných kombinančních akcí hostí posílal před Riesga přízemní centr Oliveira, ale Luiz Alberto na poslední chvíli odvrátil do bezpečí na rohový kop. O překvapivé zakončení se pokusil z trestného kopu Assuncao, ale Riesgo vytáhl konečky prstů jeho pokus na břevno. Na druhé straně přešel Karpin přes Luise Fernandeze, ale Doblas jeho jedovku vyrazil. Nihatovu střelu zblokoval ve vápně rukou od těla jeden z obránců, ale sudí nechal pokračovat ve hře. Do vedení šli domácí, když Gabilondo poslal míč mezi obránce Kovačevičovi, a ten přeloboval vybíhajícího brankáře Betisu. V druhé půli mohl pojistit výhru Basků střídající Arteta, ale Doblas vyběhl a zmenšil mu střelecký úhel. Betis kontroval velkou šancí Oliveiry, jež pálil zblízka nad a trestným kopem Assuncaa, který skvěle přizvedl nad břevno mladý brankář Riesgo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele