8. kolo
24.10.2004 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Real Sociedad - RCD Mallorca 2:1

V boji o záchranu rozhodl gólem pět minut před koncem De Paula o tom, že tři body zůstanou v San Sebastianu. Domácí šli brzy do vedení. Sudí pískl přísnou penaltu po souboji Ballesterose s Kovačevičem, ačkoliv se zdálo, že Mallorčan hrál míč a Karpin penaltu s přehledem proměnil. Šance na zvýšení náskoku nevyužili Kovačevič ani Nihat, a tak po přestávce Mallorčané trestali. Campanův roh hlavičkoval za Riesgova záda přesně Arango. Baskové mohli potrestat už špatnou rozehrávku hostujícího gólmana Moyi, ale rozhodnutí přinesli až poslední minuty, když dobrou kontrolu míče prokázal střídající De Paula a prostřelil Mallorského brankáře.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele