10. kolo
07.11.2004 17:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 0:2

Espanyol dává zapomenout na hrůzostrašnou minulou sezonu a po výhře v San Sebastianu je pátý. Dvěma brankami o výsledku rozhodl Argentinec Maxi. Hosté se vypořádali i s absencí kapitána Tamuda, místo něhož nastoupil v základu Dani. Po nezáživné první půli se chilku po přestávce trefil po chybě gólmana Riesga Maxi. San Sebastian mohl vyrovnat. Karpin rozehrál roh, Kovačevič přistrčil míč Nihatovi, ale Turkovu střelu fantastickým zákrokem vyrazil na břevno a pryč Kameni. Stejně tak si Kameni poradil i s Kovačevičovou hlavičkou. San Sebastian vrhl všechny síly do útoku, ale místo vyrovnání podruhé inkasoval, když se trefil efektně z hranice pokutového území opět Maxi.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele