15. kolo
12.12.2004 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Real Betis - Racing Santander 2:1

Betis porazil Santander a útočí na Evropské poháry. Racingu zůstává i nadále boj o záchranu. Lépe začal Santander, Benayoun vybojoval míč na Capim, poslal do šance Javiho Guerrera, ale Toni Doblas dobrým zákrokem uchránil branku Betisu před pohromou. Po čtvrthodině se blýskl Joaquín, když se pokusil přelobovat vysunutého Aouateho, ale ten se stihl vrátit a míč stáhnout do bezpečí své náruče. Hosty nejvíce zlobila útočná dvojice Betisu Edú s Oliveirou a byl to Edú, kdo připravil centrem šanci pro svého parťáka, ten vyskočil nejvýše, ale celou akci zmařil akrobatickým zákrokem Dudu Aouate. Po necelé půlhodině šel Betis přece jen do vedení. Fernando pronikl po levém křídle, na jeho centr si naskočil Edú a famózní hlavičkou nedal Aouatemu šanci zasáhnout. Do poločasu dal o sobě vědět ještě hostující Benayoun, ale jeho centr poslal z voleje těsně vedle Nafti. I v druhé půli byli domácí nebezpečnější, dvě velké šance měl Oliveira, ale pokaždé zasáhl skvělý Aouate. Betis se přece jen dočkal další branky a byla to překrásná akce, Edú pronikl po levé straně, poslal přízemní centr na Oliveiru, ten se chytrým sběhnutím dozadu uvolnil od svého strážce a z voleje napálil míč do sítě. Domácí polevili a málem toho mohli litovat. Nejprve spálil velkou šanci Benayoun, když stanul sám před Doblasem, ale místo střely dále kličkoval a obránci mu míč vzali. Tři minuty před koncem utekl Arizmendi Luisi Fernandézovi, prostřelil Doblase, ale na vyrovnání bylo už příliš pozdě.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele