17. kolo
21.12.2004 22:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Betis - Atlético Madrid 1:0

Betis porazil jediným gólem Joaquína Atlético a přeskočil svého soupeře v tabulce. Lépe začali hostující svěřenci Césara Ferranda. Ibagaza poslal zprava skákavý centr, ale Salva byl v ofsajdu. Domácí byli úspěšnější. Edú chytře vysunul Joaquína, a ten tváří v tvář Leo Francovi nezaváhal. Joaquín byl hvězdou večera, utekl Sergimu i Pereovi, ale gólman Atlética jeho lob vystihl. Chytrým obloučkem se pokusil krátce po změně stran vyrovnat Jorge, ale Doblas byl na místě. Vyrovnat mohl i Salva, po Torresově přihrávce však zamířil nad, z trestného kopu o pár minut později trstuhodně minul branku o mnoho metrů. Hosté měli smůlu, po centru Torrese trefil Pablo jen břevno. Vývoj zápasu nezměnilo ani vyloučení domácího Juanita. Pojistit vedení Betisu mohl Benjamín, na druhé straně střídající Paunovišč špatně zpracoval Ibagazův gólový centr. Kalich hořkosti si vypil až do dna Salva, když zamířil v nastaveném čase do tyče.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele