32. kolo
17.04.2005 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Valencia CF 0:0

Třetí remízu v řadě si připsala Valencia, ale vzhledem k zaváhání sousedů v tabulce ztrácí na příčky Ligy Mistrů jen tři body. Pro domácí byl bod také málo, jejich ztráta na santander je šest kol před koncem ligy devět bodů. Na pravém kraji její obrany opět nastoupil Caneira, před ním Angulo, ve středu záložní řady Sissoko a v útoku duo Di Vaio s Mistou. Mallorca měla raketový start, už v první minutě musel Canizares zasahovat proti sólu Tuniho, dorážka Campana šla nad. Další střelecký pokus si připsal opět Tuni, Canizares však byl pozorný. Za hosty zahrozil po trestném kopu Angula Fabio Aurelio, ale i Moya byl neprůstřelný. Gólovou radost Di Vaiovi zkazil na brankové čáře odkopávající Campano, z protiútoku vyrážel Víctorovu střelu nohou Canizares. Po hodině hry střílel mimo domácí campano, na druhé straně si s Xiscovou hlavičkou poradil gólman Moya. Dvě minuty před koncem minul branku z trestného kopu domácí Luis García, stejně si počínal i Jorge López. Branku dal valencijský Corradi, ale sudí mu ji neuznal pro útočný faul.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele