16. kolo
19.12.2004 17:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

RCD Mallorca - CA Osasuna 1:2

Mallorca opět zklamala, dva Valdovi góly z první půle stačili Osasuně na tříbodový import, trefa Perery byla už jen snižující. dlouho se hrálo bez šancí, tu první hosté však hned využili. Akci potáhl Delporte, odražený míč se dostal k Valdovi, a ten z rohu pokutového území prostřelil Moyu. I další branka padla po zaváhání domácí obrany. Po autovém vhazování se dostal míč opět K Valdovi, a ten nachytal Moyu na švestkách. Osasuna vedla o dvě branky. Hostům to ale nestačilo, po perfektním Corralesově centru hlavičkoval jen těsně nad Corrales. Mallorca vykřesala naději deset minut před koncem. Luis García nabyl do šance Pererovi, který prostřelil Elíu. Jesús Perera mohl i vyrovnat, ale skvělý Elíův zákrok byl proti.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele