36. kolo
15.05.2005 17:00 CET
4 : 3
(2:2)

Reportáž

RCD Mallorca - Athletic Bilbao 4:3

Divoký zápas sehrála Mallorca s Bilbaem, vyhrála a téměř se dotáhla v tabulce na poslední nesestupové Levante. Ostrované začali velmi aktivně a z úvodního tlaku vytěžili penaltu. Lacruz srazil Okuba a Farinós ji proměnil. Bilbao vyrovnalo po necelé půlhodině, když Arriaga předložil míč Llorentemu a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě. O tři minuty později už Baskové vedli. Na roh Tika si naskočil Gurpegi a hlavou nedal Moyovi šanci. Ještě do poločasu vyrovnal s přispěním teče Murilla Víctor. I vstup do druhé půle měli lepší domácí. Nejprve trefil Arango tyč, po centru Campana se ale hlavou prosadil aktivní Japonec Yoshito Okubo. Divoká přestřelka pokračovala, k trestnému kopu se postavil hostující Orbaiz a opět srovnal skóre. Poslední a rozhodující slovo měl však opět domácí Víctor, když vyskočil nejvýše na centr Campana a hlavou prostřelil Aranzubíu.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*vicente

mallorca má asi hodně peněz, že si můžou kupovat zápasy, to je jasný že Levante spadne,KORUPCE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele