23. kolo
13.02.2005 17:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

RCD Mallorca - Albacete Balompié 2:1

Další bitva v boji o záchranu začala lépe pro hosty z Albacete, z konečného vítězství se však radovala domácí Mallorca. Ostrované tak na nesetupovou příčku ztrácejí už jen dva body. V první půli byla hra vyrovnaná, střelou zdálky zkusil překvapit Vabuenu domácí Campano, ale hostující gólman byl na místě. Hosté kontrovali tečovanou Jaimeho střelou, již Moyá s námahou vyrazil, stejně dobře si vedl i při dalekonosné střele Pacheca. Skóre otevřel až Mark González nechytatelným volejem na vzdálenější tyč a Albacete překvapivě vedli. V druhé půli zahrál rukou ve vápně hostující stoper Rubén, ale sudí nechal pokračovat ve hře, o vyrovnání se postaral až Tuni, i když míči pomohl za Valbuenova záda tečí Buades. Domácí dominovali, Arangovu střelu Valbuena ještě zlikvidoval, na penaltu Luise Garcíi nařízenou za faul Redonda na Tuniho byl však krátký. Vyrovnat mohl Horacio Peralta, ale trefil jen brankovou konstrukci.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele