22. kolo
06.02.2005 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - RCD Mallorca 0:0

Důležitý zápas dvou celků ohrožených sestupem skončil bezbrankovou remízou. Šancí bylo poskrovnu, hrálo se převážně ve středu hřiště. První půle byla nudná, zaujaly jen dva trstné kopy. Za hosty střílel Luis García, ale Arnau jeho pokus vyrazil na roh. Domácí Gerardo zase trefil jen zeď. Vypadalo to, že míč trefil ruku Aranga, penalta se však nekopala. Druhá půle byla lepší, po pěti minutách lízala tečovaná střela domácího Miguela Angela Moyovo břevno. Hosté zahrozili nepřesnou střelou Tuniho po pasu Aranga. Po hodině hry trefil z trestného kopu břevno i Arango. Velkou šanci hostí nevyužil ani Campano. Vběhl s míčem do vápna, ale pak jej špatně trefil a Arnaua vůbec neohrozil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele