19. kolo
16.01.2005 17:00 CET
2 : 4
(0:?)

Reportáž

Levante UD - Villarreal CF 2:4

Villarreal dále stoupá tabulkou, v malém castellónském derby zvítězil na půdě Levante a posunul se v tabulce na sedmou příčku. Diváci viděli skvělé představení Villarrealské trojice Román, Forlán, Guayre, dvěma góly (celkově už deseti) dal o sobě vědět právě Diego Forlán. Hosté měli raketový start. Guayre si naběhl na dlouhý míč a levačkou prostřelil gólmana Moru. Po necelé půlhodině už to bylo o dvě branky. Guayreho střelu sice vyrazil Mora na břevno, ale v malém vápně se nejlépe orientoval Forlán a doklepl míč do sítě. Vstup do druhé půle zase lépe vyšel domácím Levante. Rivera snížil střelou levačkou, ale kaňkou na radosti z vydobytého snížení bylo, že na trávníku ležel zraněný Gonzalo. Po hodině hry to bylo opět o dvě branky. Román s Guayrem skvěle zakombinovali a Forlán levačkou překonal Moru podruhé. Ještě jednou se domácím podařilo snížit, když Pinillosův centr proměnil Reggi. Konečnou podobu výsledku dal přesnou střelou Marcos Senna.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele