22. kolo
06.02.2005 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Levante UD - Sevilla FC 0:3

Sevilla se otřepala z kruté prohry s Barcelonou a přesvědčivě zvítězila v Levante, naopak castellónský tým se po slibném začátku sezony stále více propadá. V dresu hostí se představil urostlý útočník Makukula, Baptista šel na hřiště až jako střídající hráč a to jen na méně než půl hodiny. Andaluský celek se momentálně sluní na čtvrtém místě tabulky. Hosté byli od začátku nebezpečnější, po Renatově trestném kopu zamířil hlavou jen těsně vedle Makukula, o pár minut později vyslal Makukula do brejku Fernandac Salese, ale Mora zasáhl. I u další šance byl konžský reprezentant. Po Renatově rohu však hlavičkoval slabě a Mora byl na místě.

Po půlhodině se na pravém křídle výborně uvlnil aktivní Correia, nacentroval na Antonita, ten si míč zpracoval a z voleje nápalil do sítě za Morovými zády. V druhé půli přidali hosté druhý gól. Makukulova střela se otřela o bránícího Descargu a Mora neměl šanci zabránit tečovanému míči do sítě. Do jedné z mála šancí se probili domácí, ale střela střídajícího Reggiho byla zblokována, na druhé straně chytil Mora přízemní střelu Fernanda Salese. Skóre uzavřel Julio Baptista, když trefil z trestného kopu přesně levý horní růžek Morovi branky.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele