20. kolo
23.01.2005 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Levante UD - Real Sociedad 2:1

V duelu mezi Levante a San Sebastianem šlo o záchranu. Domácí zvítězili a po sérii neúspěšných výsledků je to pro ně jistě vítaná vzpruha. Hostující Baskové začali lépe. Mikel Alonso prostrčil míč do uličky Gabilondovi, ale Mora jeho střelu levačkou kryl. Ani napodruhé Gabilondo neuspěl, když tentokrát vyzkoušel svou pravou nohu. Do vedení šlo Levante. Ettien utekl po pravé straně, poslal chytrý pas Congovi a ten překonal Riesga. V další šanci pálil Congo dělovkou nad, na druhé straně si špatně zpracoval míč Nihat a šance mu utekla. Zkraje druhé půle přidal druhý gól nechytatelnou střelou Congo, když mu do šance přihrál Nacho. Pak přišli Nihatovi chvíle. S jeho prvním trestným kopem si Mora poradil, proti druhému už neměl šanci a překrásná střela skončila v síti. Levante si však už výhru pohlídali, naopak mohli ještě zvýšit. S Nachovou přízemní střelou i Reggiho hlavičkou si ale Riesgo poradil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele