28. kolo
13.03.2005 17:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Levante UD - CA Osasuna 4:0

Levante si překvapivě hladce poradili s Osasunou, hrdinou byl střelec prvních dvou branek Juanma. Pamploně se nedaří, nevyhrála již 11 zápasů v kuse. Hned první vážnější akce domácím vyšla. Rivera centroval a Juanma překonal Elíu z voleje. Domácí dominovali, Jofre se zbavil svého strážce, utekl po levé straně, poslal míč přesně na vzdálenejší tyč pro Juanmu, a ten snadno zvýšil. Domácí dál útočili, agilní Jofre obešel dva hráče, ale jeho střelu Elía pacifikoval. Ominutu později však dal třetí gól Manchev. Samostatnou akci Sergia Garcíi zastavil až dobrým zákrokem gólman Elía, Manchev však byl pohotový a dorazil míč do sítě. Domácí brankář Mora byl zcela bez práce, čtvrtý gól už dal sám Sergio García. Nahrával mu Rivera, a ačkoliv si Elía na míč sáhl, v cestě do branky mu nezabránil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele