10. kolo
07.11.2004 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Athletic Bilbao 1:0

Domácí hráli skoro celý druhý poločas proti oslabenému soupeři a podařilo se jim početní výhody využít, po nejtěsnější výhře se mohou těšit ze třetího místa v průběžné tabulce. Po sedmi minutách upadl ve vápně domácí Manchev, ale sudí nechal pokračovat ve hře, stejně jako o tři minuty později, když trefil Hartův trestný kop ve vápně ruku Orbaize. Domácí Sergio García nastřelil tváří v tvář Aranzubíovi jen tyč, hostujícímu Ezquerrovi, který se ocitl v šanci po spolupráci s Iraolou, ukopl míč na poslední chvíli Mora. Krátce po změně stran srazil Luis Prieto unikajícího Sergia Garcíu a byl vyloučen. Přesilovku využili domácí po hodině hry, když nejprve Manchev trefil břevno a Jesule míč doklepl do branky.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele