10. kolo
07.11.2004 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Getafe CF - Valencia CF 1:0

Valencia zabředla do velké krize a vzhledem k trvajícímu zranění klíčových hráčů (nově Albeldy) se její konec zdá být v nedohlednu. Obhájce titulu už nevyhrál devět zápasů v řadě a propadá se tabulkou. Pro nováčka z Getafe jsou získané 3 body zlaté. Na úvod zápasu si dokonce neodpustil chybku hostující gólman Canizares, ale Rikiho střelu stihli obránci zblokovat. Skóre duelu málem otevřel vlastním gólem dezorientovaný domácí obránce Belenguer, ale trefil se jen do břevna. Rozhodující gól padl po čtvrthodině hry, když se z nepříliš nebezpečného tresného kopu trefil Michel. Zvýšit náskok pro Azulone mohli Michel a Pachon, na druhé straně spálil největší šanci Di Vaio. Ve druhém poločase nejprve ohrozil Sanchéze Brota v brance Getafe střífdající Corradi, další chyby ale dělal brankář Valencie Canizares, když neudržel střelu Gabiho, ale Riki míč do branky nedorazil. Ze závěrečného tlaku už hosté gól nedali, když proti Corradiho hlavičce skvělě zasáhl jednoručně Sánchez Broto a Di Vaiův gól nebyl uznán pro předchozí ruku. Nervózní hosté si jen vysloužili žluté karty.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak pojďme Valencie! Už se proberte! Teď je ta nejlepší možnost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele