8. kolo
24.10.2004 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - Real Betis 0:2

Betis si připsal druhé vítězství venku v této sezoně, ale pro Getafe to byl nešťastný zápas. Dominovali první půli a hosté si s jejich agresivitou nevěděli rady. Za Getafe hráli dobře zejména záložník Gabi a křídla Pachón s Rikim. Riki však střílel vedle, branku minul i Gabi z trestného kopu. Nováček v bráně Betisu Doblas však i s přispěním štěstí odolával. Góly domácího Rikiho i hostujícího Edua neplatily pro ofsajd. Betis dal gól po chybě obránce Amayi, který svým nedůrazem zavinil rohový kop po kterém se hlavou prosadil Rivas. Po hodině hry byl vyloučen hráč Betisu Lembo, ale hostům hra v oslabení paradoxně svědčila. Nejprve sudí neuznal domácím gól Gallarda, který dorážel po Rikiho břevnu do branky z ofsajdové pozice, poté však už pečetil výhru Betisu z brejku Oliveira. Míč mu naservíroval po krásném průniku přes dva obránce Joaquín.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele