24. kolo
20.02.2005 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - CA Osasuna 0:0

Getafe s Osasunou se rozešli smírnou bezbrankovou remízou. V brance Getafe nahradil zraněného Sáncheze Brota v brance z Atlétika vrátivší se Sergio Aragoneses, hostům chyběl útočník Webó a tak po dlouhé době naskočil do základní sestavy Miloševič. První půle mnoho fotbalu nenabídla, v domácím pokutovém území udělal dobrým centrem zmatek Valdo, hlavička Munoze nebyla pro Aragonesese nebezpečná. Za domácí střílel po trestném kopu Gabiho zblízka nad stoper Nano. Ani po změně stran se diváci fotbalem příliš nezahřáli. Hosté se dostali do zakončení vlastně jen jednou, ale Valdovi nůžky byli zastaveny hvizdem rozhodčího a posouzeny jako nebezpečná hra. V dresu domácích se pokusil ohrozit Elíu Pernía, čtyři minuty před koncem neuspěl ani střídající Riki.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele