19. kolo
15.01.2005 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - Atlético Madrid 1:1

Valentin Pachón zařídil svému Getafe alespoň bod, přestože jeho celek hrál celou druhou půli odslaben o jednoho muže, vyloučeného Pulida. Atlético však začalo v městském derby s Getafe lépe a během prvních deseti minut si vytvořilo tři dobré šance. Pří té první nebezpečně do růžku hlavičkoval Salva, ale Sánchez Broto tento pokus kryl. Po křídle přesprintoval Gronkjaer Pulida, předložil opět Salvovi, ale ten ohrozil spíše rohový praporek než branku soupeře. Do třetí se dostal svojí dravostí Fernando Torres, ale vystřelil nad. Pak však Getafe zabralo a svého soupeře dlouho přehrávalo.

Kouč hostí Ferrando reagoval střídáním, když za Marcela Sosu poslal kreativnějšího Jorgeho. Tah se mu okamžitě vyplatil. Torres prošel obranou, jeho střelu vyrazil Broto k Salvovi, ani jeho dorážka se neujala, a tak měl Jorge tu čest prvním dotykem s míčem dokopnout míč do branky a otevřít skóre. Getafe znervózněli, na sklonku poločasu dostal druhou žlutou kartu za faul na výborného Gronkjaera Pulido.

V druhé půli urvali domácí bod zvýšenou bojovností. Gica nejprve trefil jen tyč branky Lea Franca, poté však Riki utekl po pravé straně, předložil přízemní centr Pachónovi, a ten uklidil míč přesně ke vzdálenější tyči. V závěrečných fázích zápasu zabránil Gicovi ve skórování Leo Franco, Vivar Dorado zamířil jen do boční sítě. Na druhé straně střílel mimo po akci Gronkjaera Paunovič.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele