32. kolo
17.04.2005 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Barcelona - Getafe CF 2:0

Barca porazila Getafe, drží si před Realem stále šestibodový náskok a je zase o něco blíže k první trofeji po dlouhých pěti letech. Getafe velmi dobře bránili, do mnoha šancí ji zejména v první půli nepustili, ale Barca měla Ronaldinha, jasného krále tohoto utkání. Naopak dobrý výkon hostí končil na půlící čáře, Víctor Valdés si téměř nesáhl na míč. Barca postrádala dvě ze svých hvězd, Puyol byl v trestu za žluté karty, Eto´o zraněný, ale na své spoluhráče se na Camp Nou přišel podívat ve slušivém bílém obleku s kloboukem. Do obrany se tak stáhl Márquez, ve středu pole hrál od začátku Iniesta, na hrotu začal poprvé v základní sestavě Maxi López.

Barca začala náporem, míč šel po ose Gio, Maxi k Ronaldinhovi, který vypálil, ale Sánchez Broto si připsal první skvělý zákrok. I hosté nezačali zle, po centru Maria Cotela zachraňoval před Rikim Márquez, z následného rohu hlavičkoval nad Nano. Riki se zranil a přepustil místo v útoku Yordimu. Šance si však vytvářela Barca. Po trestném kopu Deca na zadní tyč, střílel akrobaticky těsně vedle Maxi López, pak však na sebe vzal odpovědnost Ronaldinho. Skvěle se prodriblovával, Pernía ho fauloval a Ronaldinho se krásně trefil z trestného kopu. Jeho další trestný kop byl zblokován nad. K dělovce zdálky napřáhl Gio a Sánchez Broto měl co dělat, aby míč vyrazil nad břevno.

I v druhé půli měla Barca převahu, Xavi si narazil s Ronaldinhem, ale střílel mimo branku. Prosadil se až Giuly, po přesném pasu Ronaldinha, když si zaběhl za obranu a přehodil vybíhavšího Sáncheze Brota. Ke střela se odhodlal i Xavi a jeho bomba prosvištěla těsně kolem šibenice. Getafe byli bezzubí, po centru Ronaldinha hlavičkoval do středu branky maxi López, Iniestovu střelu zblokovala obrana. Maxi byl při střelecké chuti, ale branku v další šanci netrefil, trochu vzruchu přinesla situace, kdy poněkud nevybíravě fauloval Deco Maria Cotela a oba kohouti se do sebe slovně pustili. Velké ovace sklidil střídající Motta, který se na hřišti objevil naposledy v září loňského roku. Třetí gól přidal Ronaldinho, ale ten neplatil pro ofsajd.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (260)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Toto urcite vyhrajete,lebo po prehre nad Madridom uz nebudete chciet stratit body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Tohle utkání je naše. Už neztratíme ani bod!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

No jo jo.

Reagovat
HOST*Brl

Nejako nás ta prehra v Madride zarezala. Sme bez nálady či čo. Je fakt, že Giuly nevie akosi presne trafiť a Eto´o potrebuje tiež kopu šancí na jeden gól. Ale sme prví. A Real sa môže snažiť. My už len tak nezakopneme.

Reagovat
HOST*

Titul je uz davno na NOU CAMPU

Reagovat
smazaný uživatel

S tim titulem bych ještě počkal aby to nebylo jako s Realem taky jste se vytahovali že vyhrajete a najednou hovno

Reagovat
HOST*peti

tak nastastie eto bude mimo len 10 dni proti getafe si aspon zahra maxi

Reagovat
smazaný uživatel

my vyhrame a real strati body vo villarealu a naskok bude 8 alebo 9 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: v levante

Reagovat
smazaný uživatel

opravaeste ze tak ze etoo bude chybat v zapase kde by sme to mali zvladnut aj bez neho

Reagovat
Mr.Jindros

Myslim, že Barca tenhle zápas prostě vyhrát musí (pokud nechce připustit drama v boji o titul). Už několikrát dokázala po nepřiznivém zápase další match vyhrát, tak jsem zvědavej jestli to zvládne i tentokrát.

Reagovat
antimadrista

Jo to je fakt, málokdy ztratíme ve dvou následně jdoucích zápasech..

Reagovat
HOST*yarda

Betis, Real...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že real v Levante prohraje a Barca rozdrtí Getafe 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

herní projev totiž nebyl vůbec špatný až na pár hluchých míst, vlastně byla to klasika: převaha v držení míče, daleko více střel, atd. Getafe nebude tak silné a Barca bude maximálně koncentrovaná, nemám strach, po tomto zápase už budeme nakupovat šampáňa ( protože real nevyhraje)

Reagovat
antimadrista

Taky si myslim

Reagovat
HOST*yarda

Ještě nějakou tu lekci z efektivity (vyučuje se na Santiago Bernabéu), sebrat Valdésovi žvejkačky, Puyola ostříhat dohola a budete zase jedna báseň

Reagovat
smazaný uživatel

Yarda

Reagovat
smazaný uživatel

nedáváš mi jinou možnost: opět jako malej jarda Casillas vypadá že stále potřebuje dudlík a ti ostatní "skinheadi" by si měli nechat implantovat vlasy ať vypadají jako lidi je jich tam požehnaně: Gravesen to vede, další plešouni:Carlos, Ronaldo, Zidane, atd.

Reagovat
HOST*yarda

Pro mě za mě, ať mají na hlavě třeba chlupy z kun.y, jen když budou hrát dobře. A po tomhle Clásico bych i řekl, že plešouni i líp hlavičkují, i když to pak natankují do tyče Ty budeš nějaká mánička, že ti ty holohlaví tak vadí, ne? Počkej až ti bude víc

Reagovat
smazaný uživatel

dělám si srandu idiote, tyčky si radši obalte molitanem když jinak Zidane neumí dávat góly byla by ho škoda a pořád stavět nové brány Zidane to musel asi dlouho trénovat, takové oslavy vstřelení gólu se jen tak nevidí ale byl originální co příště? rozkope reklamní panely?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*mexx

Jestli chceme titul musime porazit Getafe, Malgu i Albacete. Potrebujeme tri vitezstvi v rade. Proti Getafe bez Larssona a Etoa to bude slozity tak 1 0 mozna 2 0.

Reagovat
HOST*mexx

Barcelona je jednim z nejlepsich klubu na svete. Kdyby mela lepsi obranu, byla by nejlepsi na svete. Proto prestupy:

1. obranci Kompany,Mancini

2. zaloha Van Bommel,Riquelme

3. utok Wright Phillips, Ezquerro,Saviola,Sergio

Reagovat
HOST*PUYOL

Kde si zobral,ze Manciny je obranca??

Nemyslis toho z AS??On je prave kridlo a velmi dobre,,,

Reagovat
HOST*mexx

Giuly rozhodl sam o svym konci. Jestli byl Laporta na El Clasicu pri smyslech tak musel zurit.Giuly nedal snad pet tutovek.To je az prilis.A ma budoucnost? Ne,jeho forma ze zacatku sezony je pryc a pochybuju ze se k ni vrati, natoz k forme v Monacu.Na jeho misto ma prijit Ezquerro,ale jen jako nahradnik.Laporta by se mel zacit zajimat o Shauna Wright-Phillipse.Carlos Tevez bohuzel k prodeji nebude kdyz ho koupili Corinthians.

Reagovat
Xavi

Laporta se určitě na el Clasico díval! Ale podle toho, co jsi napsal ty, bych řekl že si viděl asi jiný zápas, protože jinak nevím kde si mohl vidět, že Giuly spálil 5 tutovek? Giuly je pro Barcu hodně platný hráč a byla by chyba ho pustit!!!

Reagovat
antimadrista

Laporta byl v prezidentskym lóži.. Souhlasim, Giuly hraje dobře furt.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ne Laporta asi někde seděl u nějaké telenovely, nevím nevím, ejstli by ho zajímalo nějaké el clásico

A MAncini?

K čemu Riqelmeho? Řeknš mi sestavu s ním, Xavim, Bomelem, Decem a jedním defenzivním záložníkem? Čekám...

A s útočníky co? Segio, Saviola, ezquerro, Phillips, LArsson, Etoo, MAxi, jseš normální? A paltit je budem z čeho? A proč? Přece nechceš mít sedm útočníku v mužstvu?

Když už, ta ksjem proto koupit jednoho superkvalitního (Torrese) a počet omezit. Ale i to si ymslím, že nehoří, stačí co máme, ale Segio musí zůstat na hostování, Ezquerro je zbytečný, lepší by byl Pedro, ale ten se už nevrátí

Reagovat
smazaný uživatel

u telenovely

mexx viackrat pocas zapasu bola na nho kamera

a je to riaditel klubu pochopil by som ze keby nevidel zapas Puchov Barca (a to aj videl ) ale pochybovat ze nebol na El Clasicu

Reagovat
HOST*yarda

Čtěte pořádně, culos: "Jestli byl Laporta na El Clasicu PRI SMYSLECH" neznamená "Jestli byl Laporta vůbec na El Clasicu"

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som si nevsimol

Reagovat
HOST*mexx

Tak sem zvedavej co vedeni v lete vymysli.Jak je videt tak potrebujeme posily jako sul.Letos jsme byli skoro dokonali,ale cas odkryl nase slabiny.Hlavne obranu.Doufam ze se stane naka senzace a koupime uzasnyho hrace.S Torresem a Robinhem a Adrianem to nevyjde.Podle me nikdo z nich nepride.

Reagovat
HOST*PUYOL

Kto pocital s tym,ze celu sezonu budeme mat zrananych 4 hracov,z ktorych 3 vedia zahrat na 2 postoch???Dokonca Gabri asi na 5-tich.Bek,def.zal a aj lubovolne kridlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo Barcelončania,pustíte znovu perie alebo už vyhráte?Inak súkromne počítam s tým,že získate 3 body,ale možno,že ste po tom výprasku na Santiagu Bernabeu v traume.Čo hovoríte?Docela ma zaujíma v akom ste psyché..

Reagovat
antimadrista

Výprasku?? Ty si to asi vážně nesledoval

Reagovat
smazaný uživatel

asi nie anti...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak náhodou som to videl kompletne celé.. Výprask je možno silné slovo,ale keď si uvedomíme,čo ste tu písali pred zápasom,tak to sedí,nie?Hrubinho mi napísal,že to bude 0:3,takže bolo to 4:2,tak to si sa sekol presne o 5 gólov Inak hrali ste dobre,treba priznať..,ale my sme boli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

hovno ste boli lepsi ako povedal nas Pichichi Etoo kludne sme mohli vyhrat7:4

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom snívaj ďalej..že 7:4...to musíš ísť dneska na hokej,tam bude možno 7:4.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo 3:0

Reagovat
HOST*PUYOL

No,mozem povedat moj nazor na Giulyho??

Ked som hovoril,ze aby sme ho vymenili spolu so Saviolom a Riquelmem za Joaquina,ste sa mozno aj smiali.

Je velmi dobry,ale k nam sa nehodi-je brejkovy typ hraca-Asi vhodny pre kazdeho supera Barcy...

Mohli sme to vidiet s Chelseou,hlavne poslednych 30 min. na Nou Campe.

Stiahli sa a vtedy nebol ani jeden hrac co sa vedel presadit 1 na1-noho.A preto potrebujeme triblerov,ktory spravy aspon 1 hraca,atakuje ho druhy,tympadom sa vytvori niekde medzera a ten braniaci hrac tam proste chyba.Preto JOAQUINA-Je znami,je hviezda,ma vela fanusikov,spaniel a asi najlepsi na svojom poste,v spanielskej lige urcite.

Inak sorry,za ten dlhy prispevok,viem dlho sa to cita...s pozdravom..

Reagovat
HOST*yarda

Opakuji ještě jednou, na Joaquína nesahat, culos!

Reagovat
antimadrista

Vy ho chcete snad každou sezonu a kde nic tu nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Blbost, oficiální nabídku ještě z Madridu nedostal...

Reagovat
HOST*peti

mas pravdu giuly je brejkovy hrac a barca vacsinou tlaci takze my na brejky moc nehrame potrebujeme kreativnych technikov ktory sa vedia presadit 1na1 a ne len sprintovat po pravom kridle na jeho mieste vie zahrat saviola kurva nech sa vrati ale na druhej strane je rychli a vie sa dostat do sance len ju treba premenit

Reagovat
HOST*peti

co sa tyka realu myslim ze rijkard spravil dve chyby miesto oleguera mal byt marquez a nalavo silvinho neviem preco ten drevak olequer stale hrava v zaklade uz nech sa vrati motta aby sa rafa vratil dozadu a vedla xaviho a iniestu mal hrat gio v pohode zvlada stred pola

Reagovat
antimadrista

Opakuji, Giuly je výbornej, hlavní je, že se dokáže dostat do šance a ten zbytek je už pak smůla

Reagovat
HOST*PUYOL

Chlapci,dnes som vytiahol z archivu zapas Celtic-Barca.

Tam hral def.zaloznika Gerrard a stred obrany Marquez-Puyol.

A vysledok??Ani jedna akcia neisla cez stred,iba 1 naznak-spolupraca super,hlavicky,na zemi,doplnovanie...A Gerrard-tiez super vykon.Inak Oleguer by mal hrat na kraji,uz ked ma hrat,tam sa to este strati,ale s strede obrany???To je najdolezitejsi post a to urcite.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Eto´o je další z hráčů, který má předvádět své kvality na hřišti a nepouštět si hubu na špacír Na nějaké tiskovce řekl, že Barca prohrála s mužstvem, které zápas odchodilo. Samozřejmě, teď mně určitě pár Barceloňáků řekne, že to byla pravda a tím se ještě víc shodí, což už Eto´o vlastně už udělal za ně. Takže Samueli, radši hraj, užívej si Pichichi, kterou ti asi už nikdo nevezme a příště radši mlč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Getafe by ste meli vyhrát to je tutovka !!! Ale Getafe v posledních 6-7 zápasech hrali moc dobře tak věřim i v remíze

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš Barca musí i kdyby to byli roboti. Vlastně, Real taky nemusí vyhrát, že?

Reagovat
smazaný uživatel

roboti presne tak na barcu aj majetok!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš upřesnit to "na nějaké tiskovce"? Celkem by mě to zajímalo. Víš jak: kontext, překlad, atd. ( tím nenarážím na tebe ).

Reagovat
Xavi

nerekl bych že Eto´o má titul Pichichi jistý!!!

Reagovat
HOST*yarda

Jo, leda by vám Forlán nakouřil na Nou Campu hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

alebo vam co je REALne

Reagovat
HOST*yarda

My nehrajem na Nou Campu

Reagovat
smazaný uživatel

sak ja viem ze hrate v tom vasom kurniku

Reagovat
smazaný uživatel

alebo kurvyncu?

Reagovat
HOST*yarda

Nevím, čím to je, ale mám čím dal tím větší pocit, že jsi vymaštěnej čurák... Potvrď nebo vyvrať...

Reagovat
smazaný uživatel

vyvracujem

Reagovat
HOST*yarda

Mám pocit, že to byla tiskovka u příležitosti publikace knížky a výtěžek jejího prodeje má jít na charitu. Nicméně, je úplně jedno, kde to řekl, důležité je, že to řekl a před lidma

Reagovat
smazaný uživatel

Yarda ale na tej tlacovke mal aj pravdu ze proste barca mohla kludne vyhrat 7:4 a ze pocuje reci ze titul bude patrit madridu sa smeje ako ja

Reagovat
HOST*yarda

Mohla, bylo-nebylo, kdyby...to že jste měli víc gólovek a neproměnili je, svědčí pouze o vaší střelecké impotenci, takže to tu furt nevytahujte... Prostě byl Real v Clásicu efektivnější. Nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar uvidime sa na Nou Campu yardo pri oslavach titulu

Reagovat
HOST*yarda

Do tý kůčy bych nevlez, ani kdyby mě platili A zvlášť mezi zfanatizované stádo napůl Španělů-napůl Francouzů - Katalánců

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti dam zfanatizovane stado a ty vasi sikmooky

Reagovat
HOST*yarda

Šikmooký je v Realu kdo? Míň plácej a víc přemýšlej

Reagovat
smazaný uživatel

nerob sa furt sa tam najdu a maju na sebe dres s cislom 23

Reagovat
HOST*yarda

Jo, ten co nahrál na dva góly Realu v Clásicu, že jo? Ten kterej je jen na prodávání dresů, co? Tak to asi trpíš různobarevným zákalem, páč to je normální anglosaskej ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

yardo ja som nemyslel beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

Já vás nechápu. co to jsou az řeči, že potřebujem driblery?

Panebože tak přece potřebujem více typů hráču, je velmi zajímavé, jak jste višchni zapomněli, kdo byl náš nejlepší hráč v posledních třech zápasech? No kdo? Přece Guily, ale to je vám jedno.

A srovnávat Guilyho se Saviolou je trošku mimo mísu, to je síla.

Guiyl je křídlo, bez náhrady odejít nemlže, už to proboha pochopte, až budem vst a udržovat výsledek, tak by nám mohli takovéto typy chybět.

Reagovat
Xavi

Přesně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak!!!

Reagovat
HOST*peti

giuly trikrat po sebe vyhlaseny hrac zapasu ? kde robia taku anketu? typovo rozdielny hraci no a co ?vid zapas proti chelsea na nou campe vedla seba hrali eto a maxi dvaja typicky zakoncovatelia vtedy sme otocili zapas a chybalo ti tam prave kridlo giuly?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej už radši mepiš, jo? Víš co znamená mít více typově rozdílných hráčů??? Asi ne, to neznamená, že vedle swebe nemůžou hrt v jednom zápase dva stejní, s tebou to nemá cenu se hádat, ty tomu moc nerozumíš.

A k tomu Guilymu, žádná anekta, prostě byl náš nejlepší hráč v psoledních zápasech a to že ho nemáš rád na tom bohudík nic nezmění.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tohle bude jistě kachna, ale potěší (některé): Laporta chce prý střelit Nou Camp a přestěhovat celou Barcelonu na Mont Juic... Pokud by k tomu došlo, tak by mě zajímalo, kolik fanoušků by po tom Barce zbylo

Reagovat
smazaný uživatel

No to by u mě skončil, ne Barca ale Laporta

Reagovat
smazaný uživatel

proč by to dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je totalna s prepacenim picovina Laporta je katalanec jak repa a Nou Camp nam vsetci zavidia aj vy yarda.

Kacica jak Nou Camp

Reagovat
HOST*yarda

Já vám nezávidím ani prd (maximálně trochu Ronaldinha) a tím spíš stodolu pro sto tisíc šovinistických Katalánců

Reagovat
smazaný uživatel

no dovol stodolu

a sovinistickych katalancu

ked Camp Nou je stodola tak co je potom ten vas kurnik

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nenadavame svojim hracom do skurv*synoch

Reagovat
HOST*yarda

A to udělal kdo? Já určitě ne...

Reagovat
smazaný uživatel

sak nadavali ti vasi slavny fanuskovia na ronalda

Reagovat
HOST*yarda

To byli tři blbý provokatéři, který doufám už seděj nebo cálujou pokutu za svý rasistický hemzy

Reagovat
smazaný uživatel

yarda suhlasim s tebou taky "ludia" na stadion nepatria, chvalabohu ze mi takych nemame na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

a ja vam maximalne nezavidim nic

Reagovat
smazaný uživatel

urcite viac ako vam yarda

Reagovat
Xavi

a já sem zase slyšel, že se Barca bude stěhovat na Žiškov a Ivánek se bude starat o pravidelnou zásilku kaprů

Reagovat
smazaný uživatel

to asi bude muset "vylovit všechny české rybníky", v Ostravě, Blšanech, Jablonci atd., by to Barca měla těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Tak to už je přece jenom trochu přehnané

Reagovat
smazaný uživatel

Když už yarda začal s kachnama, tak mám taky jednu. Spekuluje se o Smithovi z Manchesteru a jsme za něj připraveni dát 15 melounů Já teda o to moc nestojím.

Mladý je, kvalitní je, ale pochybuju, že je lepší než saviola třeba.

Znovu opakuju, že pokdu vedení chce koupit za každou cenu útočníka, tak ať je to teda Torres, který by mohl být naší novou superstar.

Reagovat
smazaný uživatel

a nahrava nam kyslik ze torres sa vyjadril ze ked prestupi tak len do barcy

Reagovat
barcelonista

pani nemozem si pomoct torres je vynikajuci hrac a rad by som ho v barce videl v nasom drese by bol bezpochyby fesak ale neviem ci to nie je vela penazi mame predsa saviolu a to je podla mna uzasny hrac aspon mne osobne jeho styl velmi vyhovuje a tiez je mladya perspektivny a je zadara!!! skor by som peniaze na torresa investoval do zvacsenia Nou Campu ale nie phillips joaquim alebo niekto do obrany sa nam zide viac ako torres bez ohladu na to aky je dobry ja by som ho bral az na sezonu 06/07 ved on na nas rad pocka!

Reagovat
smazaný uživatel

zvacsenie Camp Nou a to ti nestaci 100 000 kotol

Reagovat
smazaný uživatel

Nema 100000

Reagovat
smazaný uživatel

ano ma viac

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ani nepoznas vlastny stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

figo netrep zase lebo som napisal dobre ty skor nepoznas nas staraj sa o ten svoj kurnik

Reagovat
smazaný uživatel

myslím ,že má 120 000 ale bezpečnostní kapacita je 98 000.

Reagovat
smazaný uživatel

el azulgrano

Reagovat
smazaný uživatel

Nečetl ste včera (14.4.) někdo na teletextu DSF tu novinku? Prej už sme schválili reklamu na dresech, už se jedná jen o tom, kdo to bude ( píšou třeba o OH v Pekingu ). Tadice je u konce. Na druhou stranu 125mil za 5 let zase neni tak špatnejch, z toho už na některou posilu bude...

Reagovat
Xavi

Tokových "novinek" už jsem slyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

Prej to potvrdil i Laporta osobně pro TV3, tak na tom asi něco bude. Ono to jednou muselo přijít, čest nám, že sme to vydrželi tak dlouho

Reagovat
HOST*yarda

Komerčňáci, komerčňáci, fuj, fuj, fuj

Reagovat
smazaný uživatel

yarda vy by ste mali byt ticho o tych komercnakoch

a ja som pocul ze real bude mat ciste dresy bez reklamy

Reagovat
HOST*yarda

A ironii u vás na Slovensku znáte? Očividně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*barsa

kdo vyděl zapas real barsa tak ta obrana je úpně v prdeli

mít obranu jako má chelsi tak nás neporazí nikdo, k těm nákupům laporta a reikjard moupí správné a potřebné lidi,

j bych bral torrese a joakína a rosického jinak je mito v celku jedno.........

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje oslovenie hracov je hrozne (barsa, reikjard, joakín)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš mi nějakej suvenýr, obrana hrozná a proto posílíme Torresem, Joaquinem a Rosickým Ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

kyslik ten si da zalezat na oslovovani hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Brl

Za 125 by sa dalo zohnať:

- kraj obrany - Dede alebo Ashley Cole (príp. Roberto Carlos)

stred obrany - Andrade alebo Campbell

záloha - C. Ronaldo, Rosický, Joaquín

útok - Robinho alebo Adriano

Na každý post len jedného z uvedených, ale ak by vyšli aspoň dvaja z tých všetkých mali by sme najlepšie posily zo všetkých klubov.

Záložníci sú uvedení len tak všeobecne, takže prosím bez komentárov s upresňovaním postov.

A že Campbell a C. Ronaldo veľmi na predaj nebudú to viem aj sám, ale prachy robia zázraky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Hm, hezký, na poslední tři zapomeň Na toho v závorce taky Ashley k vám asi taky nepůjde. A navíc se mi nezdá, že byste měli s prominutím promrdat hnedle všechny prachy za reklamu na hráčské posily

Reagovat
HOST*Brl

Však vravím, že by mi stačili aj dvaja z tých všetkých. Najlepšie obrancovia. A nemyslím, že Real vytasí prachy za tých posledných troch. Dostane maximálne jedného. Jedného mu ukradne Chelsea a jedného Barca.

Reagovat
HOST*yarda

Vzhledem k tomu, že Chelsea jde víc po Joaquínovi (zmrd Abramovič nechť se zalkne vlastní ropou ), tak předpokládám, že Barca by nám vyfoukla Adriana Máte na něj 70 mega? A kam dáte Maxipéze a Larssona - typově stejné útočníky

Reagovat
HOST*Brl

My si zoberieme Robinha.

Reagovat
HOST*yarda

No to si povíme v létě

Reagovat
smazaný uživatel

ROBINHO+RONALDINHO MAGIC DUO FROM BRAZIL kolotoc

Reagovat
smazaný uživatel

yarda ziadna este nie je a carlosa by som nechcel

Reagovat
Xavi

Ještě že nejsi ten Reijkard

Reagovat
Xavi

na ty jména si přišel, když jsi hrál Pro Evolution Socker ne???

Reagovat
HOST*Brl

Na hranie nemám veľmi čas. Z futbalových manažérov som hral len ten pridružený pri FIFA 2002. Možno je to divné, ale tí hráči sú podľa mňa fakt dobrí. A to Colea, Joaquína ani Rosického nejako extra nemusím. Ale keby hrali za Barcu...

Reagovat
Xavi

Soráč, to měla být narážka na - Host barsa

Reagovat
Xavi

Jinak co se týče posil, tak bych si hlavně přál, aby Barca neměla žádnou marodku a jinač si myslím, že pokud budou všichni k dispozici, tak ani nikoho kupovat nemusíme!

Reagovat
HOST*PUYOL

Suhlasim,mozno 1 hraca.A ked pocitame,ze van Bommel a Ezquerro su nasi.

Ako to vlastne s nimi je??

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim ale na to sa nemozeme spoliehat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smejem sa tomu pro evu Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos, to by byl kup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co chces-mlady kvalitny

Reagovat
HOST*Barca

Aspon toho Kompanyho a budu klidnej.A ten barsa to já nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy se fakt nestačím divit, co tady mají někteří lidé za nápady.

Reagovat
smazaný uživatel

napise ze mame slabu obranu ale chce utocnikov a driblerov

Reagovat
HOST*PUYOL

Kamosko ty si nevidel,aky je Nou Camp vysoky??A strmy???

Zvacsit sa urcite neda.Inak to s tou myslienkou by nebol zly napad prestahovat Barcu.Ale myslim Espanyol na nas maly stadion na ktorom hra b-ecko..Kapacita okolo 20000.To si sa ale zlakol kyslik,co??

Reagovat
barcelonista

zvacsit sa da vsetko ale ja som si robil srandu a pre FIGA: Camp Nou ma viac ako 100000 problemje v tom ze UEFA svojimi nariadeniami nikdy nedovoli aby bol plny stadion a teda max. POVOLEN!!! kapacita je tusim tych 98600...

Reagovat
smazaný uživatel

vidis FIGO zase si nieco nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto som podla teba nevedel?To skor svedci na teba.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis FIGO ty si.... sak si mi napisal ze nema az 100 000 a ja som napisal ze ma viac tak o co ti ide uz som povedal staraj sa o tženj svoj kurnik

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja som narazal na max.povolenu kapacitu A to je myslim dolezitejsie. Aj keby mala kapacitu 200 000 a mohlo by tam chodit 98 000-tak je to jedno.Ide o to,kolko ludi tam moze chodit na zapasy A aj tak mam pocit,ze si ani nevedel vasu presnu kapacitu bez obmedzenia Takze sa nerob mudry-ja viem vasu kapacitu od kedy vznikol stadion-lebo sa viac krat menila-ale ty urcite ani to nevies

Reagovat
smazaný uživatel

ty debil jasne ze to biem STARAJ SA O SVOJ KURNIK a Camp Nou nechaj na pokoji!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

max. kapacita je 120 000

Reagovat
smazaný uživatel

To som fakt nevedel

Reagovat
HOST*peti

kyslik mozu hrat vedla seba dvaja typicky utocnici videli sme to viac krat napr barca-chelsea maxi a eto a otocili sme zapas sam musis uznat ze giuly nedosahuje ani zdaleka taku vykonnoct ako minuly rok a tie ankety najlepsi hrac zapasu to si asi sam vyhlasujes giuly este nic v moc v barce nepredviedol len zahadzovanie sanci jeho malo radsej kupit inter alebo ac milano oni kupuju takich co sa jednu sezonu ukazu a potom uz nic nehraju s vynimkou sevu alebo adriana miesto giulyho radsej phillipsa preco by som ho nemal rad? ale on bol kupeny len preto ze bol minulu sezonu giuly dnes je to spalovac

Reagovat
HOST*PUYOL

Ronie,nie je utocnik,ale taky vysunuty zaloznik a vo vapne nikto nieje iba Etoo a samemu sa tazko presadzuje.Je ich tam aj nanho moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sješ DEBIL!!! Kurva tak byl nejlepší hráč těch zápasů ,to ej fakt. Vždyť tysi ten zápas an neviděl, tak jak můžeš tvrdit, že ne??? Podle čeho soudíš, že ne??? Ty jseš jen jeden z těch, co vidí tak nanejvýš statistiky a hráče vybírají podle oblíbenosti a sám si řekl, že ho rád nemáš, tady se uakzuje, jaké plávcáš hovadiny.

Zápay si neviděl, ale víš, že nebyl náš nejlepší hráč, podle čeho, hm???

Reagovat
smazaný uživatel

zeby podla sympatii???

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, najdi mi nekde, kde jsme napsal, že vedle sebe dva typicčtí utočníci hrát nemůžou, já jsme akorát napsal, že je potřeba i křídlo, někdy mě fakt udivuješ, vrchol všeho je, že chceš dalšího typickéo útočníka a pak napíšeš SWP, další ukázka toho, že o fotbale nevíš vůbec nic.

A až tady někdy budeš psát, tak mi ujasni podle čeho soudíš, že Guily nebyl náš nej hráč v psoledních zápasech, když si ani jeden z nic hnevděl, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

kyslik najlepsi bol by keby vyuzil svoje 100% sance

Reagovat
smazaný uživatel

no ty taky, čti pořádně, pak piš. v posledních třech zápasech ( před betisem ) byl náš nejůepší hráč, co tu melete o šancích?

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak pred betisom tak to je ine

Reagovat
HOST*peti

odkial ty mozes vedet ze som tie zapasy nevidel si jasnovidec? swp je prave kridlo a nehovorim ze by som ho chcel jedine ze za giulyho z tych 31 zapasov plus nejake v lm moc nepredviedol a vrchol vsetkeho bol dvojzapas proti ac tam bud ho spoluhraci prehliadali alebo jednoducho nevedel co a kde ma hrat nehovorim o nom ze je zly to ne ale v najdolezitejsich zapasoch sezony ho nebolo videt

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, tak teď mi řekneš odkuď bereš že nebyl nejlepší v těch mnou zmiňovaných zápasech? Nebo si to jen tak plácl, ne?

Reagovat
HOST*peti

ja to berem tak ze proste neni naj ty ze je naj len neviem preco ho stale tak vychvalujes v com si myslis ze je taky dobry? ja nieso zaujaty voci nemu ja som ho len este nevidel tahat barcu ako minuly rok tahal monaco ano rozhodol o viacerych vyhrach a o 3bodoch ale tam kde sa mal ukazat v klucovych zapasoch tam sa neukazal je kurva rychly to sa mi paci ale neni proste to co sme od neho ocakavali tu su samozrejme iny tahuni tu nemusi hrat to co v monaku ale ked si zoberies iniestu zda sa mi ze vzdy ked ho vystrieda prinese vacsie ozivenie do hry ako on takze vedla eta a ronaldinha by som daval do zakladu radsej iniestu a phillipsa radsej nech nekupuju lebo pre andresa by tym padom nezostalo miesto a to by som nebol rad

Reagovat
smazaný uživatel

Nezakecávej to. Mluvili sjem o těch třech daných zápasech a to tys řekl, že určitě nebyl a stále si mi nevysvětlil, podle čeho tak usuzuješ, když víme, že si ty záapsy neviděl, prostě si to jen tak řekl aniž bys o tom cooli věděl.

A pak taky, když jseš tak chytrej, schválně jestli budeš vědět ty dva halvní důvody, proč nehraje jak v Monacu, co?

A Iniesta a Guily, to je přece úplně něco jiného. Iniesta je tvořivý záložník a Guily a SWP pravé křídlo, jak to můžeš srovnávat, ano, Iniesta ho střídá, ale rozhodně to nebývá střídání post za post Co od tebe se ještě dozvím, to jsme vážně zvědav

Hlavně mi odpověz na to první.

Reagovat
HOST*peti

a preco ako bol najlepsi? urcite ani v jednom nebol lepsi ako eto alebo ronie alebo hockto iny v monacu sa muproste vydarila sezona hrali tam skoro vsetko nanho a bol s tym klubom zzity on tam robil utoky daval goly ale tu su na to iny ne giuly

Reagovat
smazaný uživatel

A podle čeho říkáš, že Etoo nebo Rinnie byli lepší? Vždyť si ty zápasy neviděl, asi jen pdole jmen, co? Jako ti příležitostní diváci, to sje msi mohl myslet.

A ani nevíš, proč byl v Monacu lepší, protože hrál na jiném postě. No každopádně se mi potvrdila moje myšlenka, že jen plácáš, záapsy si neviděl, ale Etoo byl určitě lepší, vždy´t se jmenuje Etoo, ta bude lepší, hňupe.

Reagovat
HOST*peti

keby bol giuly najlepsi v barce tak by bol nepostradatelny ale nebol lebo vzdy ked hrali v utoku eto ronie a iniesta tak boli nebezpecni a nejaky giuly nam vobec nechybal a ozaj vyhlasil ze zajtra da getafe 2goly to som teda zvedavy ci ho zas nebude striedat andres po piatich minutach druheho polcasu totalne vybehaneho a so zahodenymi tromi tutovkami to som teda zvedavy a napis mi na neho este nejake superlativy jak ho potrebujeme a podpobne ale az zajtra po getafe dobre? a ked rozhodne tak mi uz zavres hubu s giulym

Reagovat
smazaný uživatel

nene, tys řekl, že nebyl nejlepší V TĚCH TŘECH DANÝCH ZÁPASECH, co tady meleš něco o tom, že když se hraje bez něho bla bla bla? TY už vážně nevíš coby, co? Byl v těch záapsech nejlepší, tys ty záapsy neviděl, ale tvrdil si najisto, že ne, proč? Protože jseš naprostý ignorant, nerozumějící fotbalu, který hodnotí hráče podle statistik a podle jména a pak to ani nepřizná a Getafe? To sem cpeš proč? Bavili sjem se otěch třech zápasech, obajsni mi to. A Chci jen ty tři záapsy, nic víc.

Reagovat
HOST*peti

no sak bolo nacase aby sa konecne ukazal tvoj chranenec len aby daval aj dolezite goly napr v malage alebo asi uz len v tom najtazsom vo valencii a na giulyho uz nepoviem jedine krive slovo a jeb uz na mna s nejakymi tromi zapasmi kde bol podla teba najlepsi ja ho proste za najlepsieho nepovazujem samozrejme z barcy su tam lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale já emluvil celkově, ale o těch třech zápasech, v těcvh byl nejlepší. Ale ty si je neviděl a přesto si říkal, že zdaleka nebyl, proč? Protože fotbal nesleduješ a nerozumíš mu, jiank mi to nedává smysl, vyhýbáš se odpovědi...

Reagovat
HOST*peti

kurva kyslik daj uz s tym pokoj tie zapasy si predsa nemohol videt ani ty nebolo tusim kde a v ukazkach z la ligy na galaxii som ho v ziadnych sancach nevidel akurat ze tam dal nejaky gol myslim a preto by mal byt najlepsi z tych 3zapasov o ktorych stale hovoris? vcera bol evidentne najlepsi hrac zapasu zubadlo a nikde som taku anketu nevidel ze hrac zapasu a ozaj prestan sa uz vracat k "vysvetli mi proc nebyl hrac zapasu a kde si to videl" som z toho na prasky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to neměl říkat. A neple´t sem mě, já mám vlastní zdroje, bavíme se o tobě, který si to najisto neviděl a jen blbě kecáš a já to chci jen dokázat a tím, že mi to nedokážeš vysvětlit a jen to zakecáváš, nebo svádíš na mě, tak mi to jen potvrzuješ.

Reagovat
antimadrista

Ach jo, ta reklama mě děsí

Reagovat
HOST*PUYOL

Vacsina z Vas tu hovori aky je SWP skvely,talentovany a neviem co este.A stavim sa,ze polovica z Vas ani nevie ako vyzera...

Reagovat
HOST*peti

krpaty skaredy cierny usaty ale je rychli a dobry

Reagovat
Xavi

Ten popis sedí spíš na hráče Realu Teda až na to rychlí a dobrý

Reagovat
HOST*BarcaFan

Real čeká genetační obměna,pokud ale kádr nedoplní o mladé hráče tipu Robinho upadnou ještě níž než jsou teď.To se pořád zmiňovala špatná finanční politika Barcz, ale teď je mnohem dál..........i v tomhle se Real musí od nás ještě hodně učit.Figo,Zidane nebo Beckham to jsou už jenom jména.... Ale Eto'o,Ronaldinho nebo Deco to jsou hráči budoucnosti!

Reagovat
smazaný uživatel

jj a Robinho nepride do realu

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujamalo ma to,že "upadnú níž než jsou teď".To je akože čo?Že nebudeme druhí ale tretí?Veď máme na prvého len 6 bodov,tak načo sú tie kecy o úpadku..

Reagovat
HOST*yarda

On to myslí do budoucna a má i částečně pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre aj keby,ale sústavne sa tu podsúva názor,že Real je za zenitom a v kríze a Barca je top tím súčasnosti.Tak s tým teda nemôžem súhlasiť.Ja vidím tabuľku a tam je rozdiel 6 bodov.A že Barca hrá stále dobre?To azda niekto videl všetky ich zápasy?Všetko sú to pravdy len čiastočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Brl

Reagovat
HOST*yarda

Hm, velmi zajímavé, tak jak to, že vám ti pomalí, špatní a oškliví dali na prdel, he?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a peti neviem o tom ze by bol skaredy radsej sa pozri do zrkadla

Reagovat
HOST*peti

cmuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Getafe, Getafe, naši sousedé, pomstěte nás, jste přece taky z Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

sak prave preto vas nepomsti

Reagovat
smazaný uživatel

proč by vás mstili? co jsme vám provedli? druhé místo je taky dobré, ne

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fakt zvědav na Maxiho, jeho první zápas, co bude hrát klasický osamocený hrot Já mu věřím, že dá gol, hraje podle mě dobře, někteří h osice kritizujou, ale mně o spíš přijde, že potom prvním zápase s Chelsea všichni od něho očekávali, že bude dávat každý záaps gol, nebo co Já mu věřím.

dále chybí Albertini a Puyol je v trestu Ale bude hrát Gerard, takže Marquez bude naštěstí v zadu, snad se nebude opakovat propadák z minulých dvou zápasů, kde obrana prakticky neexistovala.

Teď se podívejte na to, kdo všechno nám bude chybtě, tady se jen ukazuje, ja kjsme silní,. Který klub by, yardo, FIGO, Mr.Jindrosi a jiní, který jiný ( snad krom Liverpoolu ) by hrál tak jak my s takovými ztrátami, hm?

Edmilson, Motta ( asi ) , Gabri, Larsson, Etoo, Puyol, Albertini, Iniesta má drobné problémy, Ronaldinho není fit...to jen ukazuje, že jsme nejlepší Tři obránci, dva defenzivní záložníci, dva hrotový útočníci, k tomu si vemem, že poovina z nich je vysoce univerzální

Když bych se podíval, jak by vypadala sestava napříkald Realu tak by to byly jména, jejichž dresy by si Japončíci jistě nekoupili i ten útok by byl v rozkladu, natož pak obrana

Reagovat
smazaný uživatel

dost dobrý příspěvek, souhlasím, jsem zvědavý na ty japončíky třeba si konečně začnou kupovat dresy z vlastní ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Ve Španělsku vám to i přeju, ale o nějaké pozici nejlepšího týmu v Evropě se nedá ani zdaleka mluvit. Smůla se zraněními, to k fotbalu patří, na to se nemůžeš vymlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu nie v Europe ale na svete

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nikdo nevymlouvá, to je prostě fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč,ale trochu si predbehol čas,nie?Vymenoval si straty,ale ako môžeš vedieť ,že s týmito stratami budete dobrí alebo silní tak ako tvrdíš?Nemá to logiku a už vôbec sa nepatrí podsúvať názor ako by si s tým poradili iné mužstvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se to nepatří ,ale to co jsem napsal je pravda, ať se to patří nebo ne.

Reagovat
HOST*PUYOL

Vyhlasujem anketu na europskych top 10 talentov.Hraci do 22 rokov.nech sa paci.

Reagovat
smazaný uživatel

1. JUN, pak dlouho nic, 2. kopka hnoje, 3. Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co říkáte na "malé derby"? Atlético bylo asi lepší, Espanyol jako by ke konci byl rád za remízu, Torres bez gólu

Reagovat
HOST*yarda

Jojo Kameni je holt Kameni

Reagovat
HOST*peti

tak 7hodina sa blizi dufam ze sergio garcia da minimalne hattrick aby sa niekedy uvazovalo o jeho navrate do barcy

Reagovat
HOST*yarda

Sergio García byl střídaný, moc si nezastřílel - Katalánec...

Reagovat
antimadrista

Tohle musíme pánové.

Reagovat
barcelonista

mame 38 minut do vykopu berte to ako moje posledne volanie o pomoc: kde dnes pozerate Barcu..? naivne dufam ze mi niekto odpovie a prezradi FTA kanal o ktorom neviem... ja som totiz prehladal snad cely orbit a stale nic...dnes to musim vidiet LIVE

Reagovat
antimadrista

Koukni se na http://knplogic.com/sport/index.html třeba tam něco nejdeš.

Reagovat
HOST*Barca

1.Valdes 2.Rooney 3.Torres 4.Ramos 5.C. Ronaldo 6.Bojinov 7.Fabregas 8.Kompany 9.Diego 10.Iniesta.Podle mne to nějak tak bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta - Torres - Valdes - Roben - Rooney - schweinsteiger - Fabregas - Kompany

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes, Robben, Fabregas, Rooney,Torres, Ch. Ronaldo, De Rossi, Iniesta, Kozáčik ( no co, sem slávista )

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom suhlasim,ale mne by sa tam zmestil aj C.Ronaldo

Reagovat
antimadrista

gooooooooooooooollllll Ronaldinhooooooo !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*PUYOL

Zdravim pani,ako hra Maxi??

Obrana zase hori???

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra už 2:0

Reagovat
HOST*antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

GUILY!!!

Reagovat
antimadrista

Je to doma !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co slyším v radiu, tak všechno táhne Ronaldinho, přidají se Deco a Iniesta a zakončuje buď sám Ronaldinho nebo taky dost MAXI, ale zatím má trochu smůlu, ale to enva, halvně že ty šance má, on se časem prosadí.

je dobré, že je ZATÍM tak dobrý stav, že by tam mohl hodit Mottu, na něho jsem vážně zvědav. A getafe ZATÍM nemělo skoro ani jednou pořádně balon na kopačkách.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTTA MOTTA MOTTA MOTTA MOTTA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A další kachna: van Nistelrooy chce odejít v létě z Manchsteru a nabídl s nám, sice je drahý, nicméně se nabídl Já po něm nijak extra netoužím ale je pravda, že goy střílet umí.

No uvidíme, ale moc peněz bych za něho nedal. Znovu opakuju: Pokud teda nějakého útočníka musí vedení mít, tak FERNANDA TORRESE!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Nistelroy by byla hodně špatná volba.

Reagovat
HOST*

hodně špatná volba jo,si děláš prdel ne to je vidět jak nenávidíš Barcu ,seš trapnej,ale piš si co chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Ač si myslím, že by nám ruud nastřílel hodně golu, ta ksje mtaky proti. A to hlavně z toho důvodu, že já jsem zastáncem kupování mladých a perspektivních skvělých hráčů, jako je právě napříkal Torres. A když se mluví o Henrym, tak je to to stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité vítězství ( te´d už je samozřejěm každé ) , po porážce jsem zahráli skvěle, naprosto suverení výkon, hráli jsme podle všechno výborně, Getafe se vůbec k ničemu nedostalo, začal hrát motta, Maxi ukázal, že na to má, Ronaldinho hrál opět famozně, tentokrát snad ještě víc, vrátil se Motta, což je ze všeho nejlepší.

Zas o něco lepší nálada Ale mohl tam dát Thiaga dřív, aspoň tak v sedmdesáté minutě, stejně už bylo rozhodnuto a moh lse víc rozehrát, no neva, za týden zas budem silnější, protože budem mít zpátky Sylvinha, Albertiniho, Etooa a Puyola.

Zajíamvé, opět nám chybělo tolik hráčů, přesněji 7 ( když ještě počítám nerozehraného Mottu tak 8 ) a přesto můžem hrát tak suveréně

Reagovat
smazaný uživatel

Tot el camp, es un clam, Som la gent Blaugrana

Roooonaldinhoooo ekvilibrista numero uno

všichni pochybovači, co na to říkáte? tohle byla pádná odpověď, Barca titul nepustíííííííííííí !!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Kyslíku, že tě to baví se pořád vymlouvat na absence hráčů Měl bys být rád, že to zvládáte, i když vás je pět a půl

Reagovat
smazaný uživatel

A v kterejch místech svého příspěvku se doktor vymlouval na zranění. Já jsem četl jen zhodnocení zápasu a na konci zmínka, kže hrajeme famózně i bez sedmi chybějících hráčů. Po výmluvách ani památky

Poslední dobou trpíš nějakou antibarcelonskou náladou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Já možná poslední dobou trpím antibarcelonskou náladou, ty trpíš antimadriDISTICKOU náladou celé roky A Dr.Kyslík trpí syndromem vymlouvání se na to, kolik chybí Barce hráčů už taky nějaký ten pátek. Trochu obehraná písnička...Beztak to všichni vědí... Mimochodem si nevzpomínám, že bych po El Clásicu nějak Barceloňákům nějak nadával či měl uštěpačné poznámky, maximálně jako reakce na příspěvky culos

Reagovat
smazaný uživatel

A napíšeš teda, kde jsem se v tomto svém příspěvku vymlouval, nebo se to opět pokusíš zakecat jako nyní?

Reagovat
HOST*yarda

OK, uznávám, ty ale zase uznej, že to s tím odkazováním na absence hráčů taky trochu přeháníš, viz můj příspěvek výše... nebo, že bych to zakecal? No, ale když se to tak veme, bane, platí první část

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to zaal zdůrazńovat poté, co se atdy začaly vyskytovat příspěvky typu " ta slavná Barca bude nakonec ráda i za ten titul..." tak se tím snažím připomínat důvody.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, možná, ale výše uvedené příspěvky o Barce jsem já rozhodně na svědomí neměl

Reagovat
antimadrista

Štěstí se nám začíná vracet

Reagovat
HOST*mexx

rikejte si co chcete,ale posilovat musime.pryc bych dal Oleguera a Gerarda.Saviola+Riquelme za Torrese(akorat me zajima jak bude rozestaveni,protoze tezko se etoo bude stridat s torresem o jedno misto)nebo robinha,vlastne nevim koho radsi.dal posilovat obranu-Kompany a jeste jeden obrance(za oleguera a navarra). toho giulyho bych snad i nechal.ale s vedomim,ze jestli posere pristi rok tak ma padaka.bohuzel bych rek ze maxi odejde do benfiky.ani ne tak kvuli vykonu(hral celkem dobre) ale kvuli argentinskymu obcanstvi.z van bommela nejsem zrovna dvakrat nadsenej,ale stim asi uz nic neudelame.dal pride ezquerro(za maxiho).to neni asi nejstastnejsi,ale fakt je ze dava dost golu.

to znamena dva obranci+jeden zaloznik+dva utocnici.nejspis.ale rad bych shauna wrigh-phillipse.ale misto koho?misto giulyho?to je tezky rozhodnuti.ale zadna prestupova bomba typu letos deco loni ronaldinho to asi nebude.

Reagovat
HOST*peti

a van bommel ti nestaci? sak ten je za dvoch a podla mna ked za maxiho niekto pride tak bud saviola alebo torres a to by podla mna stacilo uz len dvoch super obrancov a mozme byt spokojni

Reagovat
antimadrista

Na příští sezónu bude stačit 1 nový útočník (možná staronový- Saviola) atak 2 obránci.

Reagovat
HOST*peti

sam som na to zvedavy pocitam ze barca ostane pri systeme na troch utocnikov eto a ronaldinho su podla mna jasni a to by este zostavali larson saviola a giuly ktory z nich by nehraval? to je kurva dilema

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi má EU pas, takže to je blbost. Guily bez náhrady odejít nemůže, a náhradou je jedině nějaké křídlo.

A pak je taky sakra rozdíl typu útočníka. Třeba nemůže přijít Saviola místo MAxiho, protože jsou oba úplně jiné, to taky berte v úvahu.

Reagovat
HOST*PUYOL

Chlapci a co takto netradicne rozostavenie 2:2:2:2:2??

Reagovat
smazaný uživatel

Doplň jména na ty posty a můžeme se bavit. Ale dopředu říkám, že to asi nebude šťastné. Já bych vsadil na klasické španělské 4-2-3-1 nebo na 4-4-2. K zahození není ani 4-3-3.

Reagovat
HOST*PUYOL

Valdes.Puyol,Marquez-Belletti,Gio-Motta,Edmilsson-Xavi,Deco-Ronaldinho,Etoo.

Belletti a Gio by hrali vysunutych obrancov,sice ved aj hraju..-falosne kridla

A 4-2-3-1 je pre Barcu absolutne nepriatelne,lebo chceme hrat najofenzivnejsi futbal na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z dvěma tak defenzivními záložníky je ta sestava už tak moc obranná.

Reagovat
HOST*PUYOL

Nie,lebo Gio a Belletti,by hrali skorej zaloznikov,ako obrancov.

Ale,nemozu,lebo zautocit sice vedia,ale tie centre,to je katastrofa...

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde, jsou jasní obránci, to, že unikají po křídlech, z nich žádné záložníky nedělá.

Reagovat
HOST*PUYOL

Ale inak hru na 2 def.zaloznikov,by sme mohli vyskusat,lebo gol dame v kazdom zapase.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele