15. kolo
12.12.2004 21:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - RCD Mallorca 2:1

Espanyol porazil Mallorcu a nadále potrzuje dominanci Barcelonských týmu v této sezoně. Velkou zásluhu má na této výhře brankář Kameni, který zneškodnil Jorge Lópezovi penaltu i následnou dorážku. Domácí si brzo vypracovali převahu, ale Daniho hlavičku Moya zlikvidoval. Po akci Tamuda, De la Peni a Ibarry zase trefil Dani jen hradbu těl před sebou. Pocchettinovu hlavičku odhlavičkoval z brankové čáry Cortés. Do vedení však mohli jít hosté. Ibarra fauloval ve vápně Aranga, ale proti Jorge Lópezově exekuci se nadvakrát vyznamenal Kameni. Druhý gól Espanyolu dal po De la Penově brejku Oscar Serrano. Mallorca nerezignovala a Pereyra hlavou snížil. Následný tlak hostí byl už bez gólového efektu. Cortésovu střelu domácí zblokovali na brankové čáře, šance střídajícího Jesúse Perery skončila na skvělém Kamenim.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele