33. kolo
24.04.2005 17:00 CET
1 : 4
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Racing Santander 1:4

Velké překvapení se zrodilo v La Coruni, kam přijel Santander, vstřelil čtyři góly, odvezl si všechny body a udělal velký krok k záchraně. Baskickým hrdinou byl Yossi Benayoun, který vstřelil hattrick. V první půli byl Depor lepší a jen vinou špatného zakončení vedl jen o jednu branku. Munitis poslal do šestnáctky přízemní centr a Luque poslal domácí do vedení. Další gól galicijců mohl dát po rohu Víctora Coloccini, ale hlavičkoval nepřesně a Aouate nemusel zasahovat. V druhé půli Racing ožil a po hodině hry vyrovnal. Po Regueirově centru střílel Javi Guerrero, Munúa vyrazil, ale Benayoun doklepl míč do branky. O dvě minuty později už hosté vedli. Roh Javiho Guerrera byl odvrácen, na hranici vápna si míč zpracoval Benayoun a napálil míč do sítě. Depor byl paralyzován, třetí gól přidal po prostrčení od Regueira sám před gólmanem Javi Guerrero. La Coruna se nevzdala a Luque trefil tyč. Poslední slovo však měl opět Benayoun, když pronikl do vápna a přízemní střelou prostřelil Munúa celkově už počtvrté.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele