19. kolo
16.01.2005 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - CD Numancia 1:1

Zmar Deporu v této sezoně nezná mezí, Galicijci si neporadili v domácím prostředí ani s poslední Numancií. Do vedení je sice poslal čtvrthodinu před koncem Pandiani, o pět minut později však vyrovnal Merino. Pro Numancii to byl první bod získaný na hřištích soupeřů v této sezoně. La Corunu dělí v půlce sezony od sestupových příček jen pět bodů. Ve skupině Ligy Mistrů nedala ani gól, v Copa del Rey vypadla s Elche. Domácí byli jasně lepší, první Tristánovu šanci zmařil gólman Nunez, při druhé trefil útočník Deporu po Valeronově rohu hlavou břevno, Luqueho střela šla těsně vedle pravé tyče. V druhé půli nařídil sudí Borbalán po střetu Luqueho s Nunezem penaltu, po poradě s pomezním však vytáhl situaci mimo pokutové území. Depor dohrával o deseti, když byl po zákroku na Teveneta vyloučen stoper César, ale přesto se dočkal gólu. Víctor centroval a Pandiani hlavou skóroval. Radost domácích ale trvala jen pět minut, když napřáhl ke střele Merino a vyrovnal.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

konie zapasu-1:1.Nejak dlho trva kym tu napisu vysledky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele