7. kolo
17.10.2004 19:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

CA Osasuna - Albacete Balompié 3:2

V zápase Pamplony s Albacete se dal očekávat spíše souboj úporných obran, ale skutečnost byla jiná. Diváci viděli pět branek. Do vedení mohli jít po necelé čtvrthodině domácí, když Ruben fauloval ve vápně Ortize a Miloševič kopal penaltu. Brankář Hostí Valbuena ale Srbův úmysl vystihl a zabránil mu tak jít do čela tabulky střelců celé ligy. O pět minut později šli domácí přece jen do vedení. Trestný kop Mohy Valbuena vyrazil a Punal z voleje napálil míč do sítě. Po půlhodině málem zvýšil rozdíl skóre Ruben Castro, ale po Corralesově skákavém centru střílel zblízka nad. Do poločasu však domácí přece jen dali i druhý gól. Pablo García centroval a volný Valdo hlavou přehodil povysunutého Valbuenu. Při odchodu do kabin to však bylo opět jen o gól, když domácí gólman Sanzol trestný kop hostí jen vyrazil a Buades technicky poslal míč do odkryté branky. Po změně stran Sanzol opět chyboval a Redondo po Pachecově centru srovnal. Vítězství na stranu domácích strhl v La lize debutující David Lopez a to svým prvním kontaktem s míčem a ještě to byla střela z voleje!

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele