27. kolo
05.03.2005 22:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Sevilla FC 3:0

Atlético si poradilo rozdílem třídy se Sevillou a dokázalo, že se s ním ještě musí v boji o pohárovou evropu počítat. Hosté přijeli na Atlético sebevědomě, což dokládala i sázka na tři útočníky, když v základu vyběhli Julio Baptista, Darío Silva i Aranda. Hvězdou však byl domácí levý záložník Antonio López, který na první dva góly přihrál a třetí sám vstřelil. Absence zraněného playmakera domácích Ibagazy ani nebyla znát.

Hosté začali aktivně, míč však ze sítě lovil jejich gólman Esteban. Antonio López poslal zleva centr a Salva hlavou otevřel skóre. Zvýšit mohl Torres, když mu Salva přihrál do cesty další Lópezův centr, ale španělský reprezentant vystřelil nad. Sevilla vypadla z rytmu a do přestávky dalo Atlético další dvě branky. Antonio López rozehrál trestný kop, Torres prolomil ofsajdovou past a měl dost času na přesné zakončení. Třetí gól přidal sám Antonio López, když se k němu dostal odražený míč a on jej dostal do sítě efektními nůžkami. Po dobré práci Daría Silvy mohl snížit Baptista, ale zblízka pálil nad, mezi tyče se netrefil ani Jesuli. V druhé půli Atlético kontrolovalo cenný výsledek, jedinou šanci Sevilly zmařil po pasu Daría Silvy Baptista. Nic nezměnilo ani vyloučení domácího Salvy Ballesty.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele