25. kolo
27.02.2005 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Sociedad 1:0

Dalekonosná střela Antónia Lópeze dala Atléticu zapomenout na bolestivou prohru ve Villarrealu o minulém víkendu. Znamenala totiž tři body. Hostům citelně scházel kanonýr Nihat, domácí představili uzdraveného beka Sergiho, Antonio López tak hrál levé křídlo a Gronkjaer se přesunul na pravé. Hosté začali agresivně a dostávali se do šancí. Střelu Gariho Urangy Leo Franco vyrazil, po akci Xabiho Prieta střílel Uranga nad břevno. Na druhé straně kontroval neúspěšnými nůžkami Torres, po průniku Gronkjaera a přízemním pasu se míč dostal k Antonio Lópezovi, a ten prostřelil Riesga. Zvýšit mohl Molinero, ale Riesgo vyrazil míč na roh, na druhé straně prolomil po přihrávce Aranbura ofsajdovou past Kovačevič, ale Leo Franco se překonat nenechal. Druhá půle byla bojem o střed hřiště, zvýšit mohl střídající Raúl Medina, překonal sice Riesga, ale trefil jen tyč. Gólovou šanci po přihrávce Torrese nevyužil Ibagaza, závěr dohrávali hosté bez Rossata, který šel předčasně do sprch za ostrý zákrok na Fernanda Torrese.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele