30. kolo
03.04.2005 19:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - RCD Mallorca 4:0

Mallorca inkasovala debakl na Atlétiku, dvěma góly se prosadil Salva Ballesta. Lépe začali domácí, Ibagazův trestný kop hlavičkoval těsně vedle Pablo. Na druhé straně se prosadil Farinós, ale jeho gól neplatil pro ofsajd. Domácí Gronkjaer centroval, ale Pablo trefil hlavou jen brankovou konstrukci. Úvodní gól připravil Ibagaza pro Colsu, jeho střelu tečoval nepatrně hlavou ještě Salva a míč skončil za Moyovými zády. V druhé půli nejprve spálil velkou šanci Torres, o pár minut později, ale mladý útočník proměnil penaltu nařízenou za faul Ballesterose na něho samotného. Ballesteros byl navíc vyloučen a bylo po zápase. Po vyloučení Iuliana se obrana hostí rozpadla a přišli chvíle pro Salvu. Nejprve se prosadil volejem po centru Molinera, podruhé měl lehkou pozici po přesné přihrávce Gronkjaera.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele