23. kolo
13.02.2005 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Levante UD 0:0

Atlético zklamalo své příznivce bezbrankovou remízou s Levante, zvláště když hrál soupeř 73 minut bez vyloučeného Culebrase. Fernando Torres nemá střelecké štěstí a jiný střelec bohužel v týmu není. Pro hosty však remíza příliš neřeší, vyhráli jediný z posledních 13 zápasů a propadají se tabulkou čím dál tím níž. Jako první otestoval domácího gólmana Lea Franca z trestného kopu Alexis, v útoku domácích řádil Torres a brzo se na něm vyfauloval Culebras. Šanci hostujícího Juanmy zmařil rukou Leo Franco, domácímu útočníkovi Richardu Nunezovi vyrazil střelu na roh Mora. V druhé půli nevyužili šance Pablo i Antonio López, Salva střílel nad. Hosté zlobili rychlostí Conga a Ettiena, branek se však diváci nedočkali.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Toman

porme atletiko a nandejme jim to

Reagovat
HOST*Czech

Tak to je škoda, jen 0:0 a to skoro celý zápas proti 10. Snad příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda?

Tragédie , posrali mi tiket, čůráci!

že já blbec radši nevsadil na Espanyol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele