38. kolo
29.05.2005 21:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Atlético Madrid - Getafe CF 2:2

Richard Nunez dal dvě branky a zachránil v závěrečných minutách alespoň bod pro Atlético v duelu s Getafe. Před zápasem se fanoušci loučili s Carlosem Aguilerou (36), pro něhož to byla rozlučka s profesionálním fotbalem. První kloudná akce hostí skončila penaltou a Getafe šli do vedení. Kome centroval, Gica si snažil přikrýt míč a Pablo jej fauloval. Nabídnutou standardní situaci proměnil Cubillo. Atlético přidalo, Torresův gól nebyl uznán pro ofsajd. Vyrovnání přišlo po změně stran. Ibagaza zatáhl míč, vrátil před branku Nunezovi, a ten pohodlně zblízka skóroval. Hosté však rychle odpověděli. Kapitán Vivar Dorado zatáhl míč po levé straně a jeho přihrávku uklidil do poloprázdné branky Gica. Přesto došlo Atlético alespoň k vyrovnání. Dělovku Antonia Lópeze Aragoneses ještě vyrazil, na další střelu Nuneze však už byl krátký.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele