29. kolo
20.03.2005 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Levante UD 3:1

Bilbao se otřepalo z domácí porážky s Getafe a udobřilo si fanoušky výhrou nad Levante. Domácím stále chyběl záložník Yeste, hosté byli bez Nacha a Ettiena. V úvodní šanci hlavičkoval Tiko nad, ujala se až akce, když kopali domácí roh po střele Etxebarríi. Prieto našel ve vápně Llorenteho, a ten propálil gólmana Moru. Z další šance trefil Tiko tyč, za hosty kontroval Sergio García, ale z žádné ze střel Aranzubíu vážněji neohrozil. V druhé půli přidali domácí druhý gól. Del Horno našel volného Llorenteho, a ten dal svůj druhý gól v dresu baskického klubu. Bilbao pokračovalo v tlaku, Gurpegi trefil halfvolejem tyč Morovi branky. Hosté vykřesali naději Juanmou, který zcela volný měl dost času i prostoru snížit. Poslední slovo však měl Urzáiz. Pinillos ztratil míč, Etxeberría jej potáhl, přihrál do běhu Urzáizovi, a ten střelou z první definitivně rozhodl.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele