25. kolo
16.03.2005 21:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Getafe CF 1:2

Fotbalisté Getafe potvrdili dobrou formu a vezou si všechny body z Bilbaa. Dvěma góly v druhé půli otočili skóre, připsali si první výhru venku v sezoně a šplhají do klidného středu tabulky. Nečekaná prohra naopak pořádně přidusila pohárové ambice baskického celku. Athletic byl od začátku aktivnější, hosté však pozorně bránili. Na dostřel před domácího gólmana Aranzubíu se dostali Getafe v první půli jen jednou, ale ten Komeho střelu zblokoval. V dresu Bilbaa zářili Orbaiz s Urzáizem, druhý jmenovaný dokonca dal hlavou gól, ale sudí Borbalán jej neuznal.

Gól padl až z další akce, když Etxeberría protlačil míč klubkem hráčů Ezquerrovi, ten nezaváhal a vylepšil si svou vyjednávací pozici ohledně nové smlouvy. O dvě minuty později zblokoval ve vápně rukou Belenguer střelu Orbaize, ale Iraola penaltu zahodil, respektive Aragoneses mu ji chytil. V druhé půli hosté zvedli hlavu a duel otočili. Nejprve střílel Raúl Albiol vedle, po hodině hry však Perníův trestný kop dopravil za Aranzubíova záda Kome. Druhý gól dal střídající Miguel. Lacruz vyrobil hrubku, Riki ho obešel a naservíroval míč právě Miguelovi, který už dával do prázdné branky.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele