15. kolo
11.12.2004 22:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Atlético Madrid 1:0

Jediný gól krátce před přestávkou Asiera Del Horna stačil Bilbau k další výhře a posunu do klidnějších vod ligové tabulky. Domácí začali lépe, ale hlavička Iraoly byla nepřesná, Ezquerrovu šanci překazil Perea. Do své typické šance se dostal i Urzaíz, ale Leo Franco jeho hlavičku kryl. Do vedení mohlo jít po chybě domácího gólmana Aranzubíi Atlético, ale selhání svého brankáře napravili obránci. Bilbao dalo gól do šatny. Hosté zaspali při bránění standartní situace, do volného prostoru naběhl Del Horno a prostřelil Lea Franca. V druhé půli šlo Atlético za vyrovnáním. Antonio López však střílel mimo branku, Torres po pěkné samostatné akci také. Poslední možnost měl Salva, ale ani proti jeho hlavičce nemusel Aranzubía zasahovat.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele