26. kolo
02.03.2005 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Albacete Balompié - CA Osasuna 1:1

Albacete ztratili další body po remíze doma s Osasunou a jejich situace na spodku tabulky je už velmi vážná. Blíže k sestupovým příčkám se však propadá i Pamplona. Hostům chybělo k výhře deset minut, pak však proměněným pokutovým kopem vyrovnal Pacheco. Osasuna začala lépe, po přihrávce Miloševiče zahodil slibnou šanci Delporte. Další možnost měl sám Miloševič, ale Valbuena jeho střelu vyrazil nohou, Punal i Delporte zamířili mimo. Albacete kontrovali pravačkou Viauda a hlavičkou Marka Gonzáleze, proti oběma šancích však úspěšně zasáhl Elía. Hosté byli nebezpečnější, ale neujaly se ani příležitosti Pabla Garcíi či Punala. Druhou půli otevřel po Pachecově trestném kopu šancí domácí Peralta, hostující Aloisi trefil po Cuéllarově centru tyč. Pak už padl první gól, když se z rohu pokutového území prosadil hráč Osasuny Chengue Morales a dal svůj letošní 8 gól. Po faulu Cuéllara na Rubéna Castra však z penalty vyrovnal svým 9 gólem sezony Pacheco. Závěr patřil hostům, ale Chengue Morales hlavičkoval nad, Munozova střela byla zblokována.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele