14. kolo
03.12.2003 20:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - RCD Mallorca 0:2

Mallorca ukončila rekordní sérii domácí neporazitelnosti Villarealu. Začala lépe, ale Brazilec Nené střílel z trestného kopu jen vedle Reinovy branky. Nebezpečný byl Eto´o, ale ve výborné pozici dal i on mimo tyče. Na druhé straně vyzkoušel pozornost Lea Franca zdálky Roger García a gólman Mallorky měl co dělat, aby střelu vyškrábl. Gól Sonnyho Andersona nebyl uznán pro ofsajd, neuspěl ani José Mari, když se zbavil dvou obránců a vypálil nad. Ve druhé půli Mallorca ožila. Obraně utekl Campano, naservíroval Eto´ovi, ten dal Reinovy jesličky a poslal Mallorku do vedení. I druhý gól Mallorky padl z brejku. Bruggink prostrčil Campanovi, ten zasprintoval a vstřelil druhý gól. Villareal bojoval, ale vytvořil si už jen jednu šanci. Agilní José Mari si našel prostor v pokutovém území, ale jeho hlavička šla jen do břevna.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele