33. kolo
18.04.2004 19:30 CET
2 : 2
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Real Sociedad 2:2

Valencia srovnala v duelu se San Sebastianem dvoubrankové vedení hostí a díky zisku jednoho bodu se udržela i nadále i když už jen o skóre v čele tabulky. První půle mnoho zajímavého nepřinesla, hosté pozorně bránili, domácí nevěděli jak na zkonsolidovanou obranu soupeře vyzrát. Nebezpečnější byli přece jen domácí, při Rufeteho centru chybělo jen málo Marchenovi, aby naň dosáhl a hlavičkoval ho do sítě. Ayalův centr zasáhl ve vápně loket Potillona, ale hrálo se dál. Penaltu si nevymodlil ani Angulův přihraný pád. Hosté hráli na brejky, při jednom z nich vysunul Lopez Rekarte Nihata, tan obešel i Canizarese, ale střelou z úhlu trefil jen boční síť. Při dalším brejku hostí zachytil Potillonův zpětný centr na poslední chvíli Ayala. Po hodině hry šokoval domácí příznivce nádherným volejem Xabi Alonso, druhý gól dal z penalty Karpin po diskutabilním zákroku Ayaly na De Paulu. Valencijští fanoušci spustili na Mestalle peklo, hnali své hráče na zteč. O snížení se postaral levačkou Vicente, v nastaveném čase zařídil Valencii alespoň bod Mista.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (5)

Přidat komentář
Kily

Další neuvěřitelná penalta proti nám a tentokráte dokonce na vlastním hřišti. Teď to byl naprosto čistej skluz Ayaly a kdo to viděl, tak mi určitě dá za pravdu. Bohužel nemáme u rozhodčích takovej respekt jako Real

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám a moc vám přeju titul.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*

Valencia získá titul,pokud rozhodčí začnou pískat správně.Stejně je Valencia lepší než Beckham a spol.

Reagovat
HOST*

Tak na to zapomeň, že Valencia vyhraje titul. Takové gumy!!!

Reagovat
Kily

kokote

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele