15. kolo
07.12.2003 21:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Athletic Bilbao 2:1

První šanci měli domácí a hned se mohli radovat z vedení. Jorge López vybojoval míč, nacentroval Vicentemu a ten prostřelil Aranzubíu. V druhé půli se podařilo hostům vyrovnat. Carboni ukopl míč Etxeberríovi jen k Ezquerrovy a pro něj už nebyl problém dopravit jej do sítě. Rozhodující gól zápasu připravil Aimar. Pronikl do vápna a místo střely přihrál úplně volnému Vicentemu a ten opravdu nemohl nedat. Závěr byl velice dramatický. Rufete mohl definitivně rozhodnout z pokutového kopu, ale Aranzubía mu ho kryl. Na druhé straně dostal stejnou možnost Urzaíz, ale vyznamenal se i Canizares.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele