27. kolo
07.03.2004 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Málaga CF 1:0

David Villa rozhodl o důležité výhře Zaragozy nad Malagou. Domácí trenér Victor Munoz, který nahradil v průběhu této sezony Benita Flora si zatím vede velice úspěšně. Výrazně zvýšil nadějě Zaragozy na záchranu v první lize a navíc postoupil s týmem i do finále Copa del Rey. První poločas byl více bojovný než pohledný, šancí bylo poskrovnu. Domácí se dožadovali penalty po zákroku hostujícího gólmana Arnaua na Villu, ale sudí je nevyslyšel. Těžkou ranou pro hosty bylo vyloučení Dudy v závěru prvního poločasu. Zaragoza byla poté už jasně lepší a vstřelila i kýžený rozhodující gól. Proti Arnauovi nejprve neuspěli Villa, Cuartero ani Movilla, gól dal střelou pravačkou až v další šanci Villa po skvělém centru Yordiho.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele