20. kolo
18.01.2004 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 3:1

San Sebastian pokračoval v úprku z pásma sestupu i v tomto zápase s Espanyolem. Domácí začali s chutí, hned v 1. minutě prověřil gólmana Lemmense Nihat. Baskové byli za úvodní nápor odměněni gólem. Kovačevič byl faulován ve vápně a zkušený internacionál Karpin poslal při penaltě Lemmense na špatnou stranu. Vyrovnat mohl Pochettino, ale po rohovém kopu Alexe Fernandeze ve velké šanci přestřelil. Dalekonosnou střelu Espanyolského Maxiho Alberto lapil. Druhá půle moc vzruchu nepřinesla, další branky přišli až v posledních minutách. Karpin se uvolnil na penaltě, přistrčil Gabilondovi a ten z voleje levou nohou prostřelil Lemmense. Třetí gól dal hned vzápětí z brejku Nihat. Za Espanyol už jen korigoval konečné skóre po centru de la Peni hlavou Jordi Cruyff.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele